Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

In balans zijn

vr 1 december 2023, 15:00 - 17:00

Samen met Indekerngezond organiseren wij een reeks dialogen vanuit het gedachtegoed Positieve Gezondheid. We trappen af met het thema ‘balans’.

 

Wat is voor jou in balans zijn? Denk je aan rust/onrust, armoede/rijkdom, lichaam/geest of stad/natuur? Hoe ziet in balans zijn er voor jou uit? Wat gebeurt er als je uit balans bent? Wanneer was je voor het laatst echt in balans? Op welke momenten voel jij die balans? Zou je dit vaker willen en hoe kun je dit realiseren?

Het vinden van balans in ons leven is actueler dan ooit. Tijdens deze dialoog deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk je hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Wil jij ook nieuwe mensen ontmoeten en mooie gesprekken voeren?

 

Ana, Carry, Berber en Job zijn dialoogbegeleiders bij Utrecht in Dialoog. Daarnaast zijn zij betrokken bij de wijkontmoetingsplek Indekerngezond, waar iedereen kan meedoen op een manier die bij hem past. Zij houden van met elkaar in gesprek gaan door middel van dialoog; oprechte aandacht voor elkaar en het thema, verrijking van je eigen beeld en de inspiratie die je elkaar kan geven.

 

 

Indekerngezond Kopenhagenstraat 41, 3541 CE Utrecht

Vrijdag 1 december 2023 15:00 tot 17:00 (inloop vanaf 14:30)

 

Iedereen is welkom om mee te doen! Wil je mee doen? Meld je dan aan via de rode knop bovenin!

Gegevens

Datum:
vr 1 december 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Indekerngezond
Kopenhagenstraat 41
Utrecht, Utrecht 3541 CE Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.