Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezondheid in eigen handen

ma 9 mei 2022, 19:30 - 21:30

Gezondheid is meer dan alleen een gebrek aan pijn en ongemak. Gezond zijn heeft te maken met je zowel fysiek, mentaal als emotioneel goed voelen. Van voldoende lichaamsbeweging hebben tot het kunnen omgaan met tegenslag. 

HHanden met gekleurde verf met blauwe lucht als achtergrondoe blijf jij gezond? Wat heb je zelf in de hand? Wat doe je in situaties waarin je je gezondheid niet meer in de hand lijkt te hebben of waar dat lastig is? Behoud je graag de controle of laat je het liever over aan je familie, partner of huisarts?

Leren van elkaar

In de dialoog ‘Gezondheid in eigen handen’ onderzoeken we met elkaar hoe ieder zorgt voor zijn of haar eigen gezondheid en welzijn. We delen ervaringen en dromen, inspireren elkaar en doen nieuwe ideeën op. 

Deze dialoog is een kans om ervaringen te delen en van elkaar te leren, maar ook om buren in Lunetten te ontmoeten. Er zijn geen goede of foute antwoorden, alleen de kans om nieuwe perspectieven op gezondheid te horen en misschien een nieuwe manier te vinden om het in eigen hand te nemen.   

Programma

19:15     Inloop

19:30    Welkom en inspiratie op het thema

19:45    In gesprek met elkaar

21:15     Inzichten met elkaar delen en afronden

Meer

Wijkdialogen in Lunetten
Wat is een dialoog?

Gegevens

Datum:
ma 9 mei 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Musketon
Hondsrug 17-19
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.