Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezond blijven

vr 9 december 2022, 16:00 - 20:00

Waar denk je aan bij het thema ‘gezondheid’? Wanneer voel je je gezond en wat doe je om je gezond te voelen en dit ook te blijven? Wat heb je nodig om gezond te blijven? Ga met anderen in gesprek over dit thema en luister naar wat anderen doen om gezond te blijven. Deel je ervaringen en ontdek de ander!

Op 9 december  gaan we met elkaar in gesprek over ‘gezond blijven’ bij buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk. Sluit aan en deel je ervaringen en dromen! Het is een mooie gelegenheid om te ontdekken hoe anderen gezondheid ervaren en hun perspectieven hierop. Meld je aan via de rode knop boven.

Het is bij deze dialoog mogelijk om aansluitend samen te dineren bij Resto van Harte; dit is naar keuze! Mocht je dit graag willen, dan kun je je hiervoor aanmelden. De prijs voor het diner is 7 euro. Heb je een u-pas? Dan is het 5 euro. Heb je je aangemeld voor deze dialoog en wil je mee eten? Reserveer dan even via reserveren.restovanharte.nl of 0900-9003030 (op werkdagen tussen 9 en 12.30). We kunnen rekening houden met (di)eetwensen.

Programma

15:45: Inloop
16:00: Aanvang met een inspiratie op het thema

16:15: Met elkaar in gesprek

17:45: Opbrengsten delen en afronden

18:00: Samen met elkaar eten bij Resto van Harte, voor degenen die dat willen!

Mocht je vragen hebben over deze dialoog, stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn buurtcentrum Bij de Buren gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Dialoogagenda

Gegevens

Datum:
vr 9 december 2022
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, 3544 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.