Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online dialoog: gewenst gedrag op de werkvloer

vr 13 januari 2023, 10:00 - 12:30

Het maakt veel los: artikelen in de media over ongewenst gedrag op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan de angstcultuur die jarenlang heerste in de mediawereld. Veel mensen hadden niet door dat er iets speelde achter de schermen. Steeds vaker hoor je over ongewenst (seksueel) gedrag op de werkvloer, met alle negatieve gevolgen van dien.

Hoe zit dat op jouw werk?

Sluit aan bij deze online dialoog en onderzoek vanuit je eigen ervaring en die van anderen hoe een gezonde werkcultuur er uit ziet. 

Welk gedrag van collega’s of leidinggevenden helpt jou om goed en fijn te werken? Wat heb jij nodig om goed te floreren op je werk? Kun jij je collega’s en leidinggevende zeggen wat je nodig hebt om beter te werken?

Gewenst gedrag

Hoe ziet jouw ideale werkklimaat eruit? Hoe gemakkelijk is grenzen aangeven voor jou? Wat helpt je daarbij? Welke goede voorbeelden kennen we van “gezond gedrag” op de werkvloer? Wat kunnen we zelf doen om onze werkcultuur te verbeteren?

Voor wie

Deze dialoog is voor werkenden -betaald of onbetaald- die samenwerken met anderen. Ook leidinggevenden zijn welkom. Iedereen doet op persoonlijke titel mee. 

Zelfstandigen die in samenwerkingsverbanden of teams werken zijn ook welkom. Met name voor mensen die in hele diverse teams zitten kan deze dialoog bijdragen aan een betere werkcultuur. Deelnemers komen uit verschillende organisaties, en per dialooggroep zijn er maximaal 7 deelnemers. 

Wat levert het op?

  • Door het uitwisselen van positieve voorbeelden gaan we elkaar inspireren om meer inzicht te krijgen en te verwoorden in wat we persoonlijk nodig hebben om fijn te kunnen werken. Dat is bij iedereen weer anders. 
  • Je leert wat gewenst en ongewenst gedrag is voor anderen.
  • Samen onderzoeken we wat een stimulerende werkcultuur kan inhouden
  • Aan het eind maak je samen een stappenplan om daadwerkelijk aan de slag te gaan. 

Vragen?

De initiatiefnemer en ontwerper van deze dialoog is Francisca Frenks. Heb je vragen of wil je meedoen met je team? Neem contact op via francisca@dyhme.com of: 06-303 311 09

Meer

Dialoogagenda

Gegevens

Datum:
vr 13 januari 2023
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Nederland

Organisatoren

Dyhme
Utrecht in Dialoog

Reacties zijn gesloten.