Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Genoeg (geld) hebben

do 19 mei 2022, 10:00 - 13:00

Op 19 mei gaan wij met elkaar in gesprek over ‘Genoeg (geld) hebben’. Een thema dat door deelnemers gekozen is en als belangrijk wordt gezien. Daarna genieten we samen van een lekkere en gezellig lunch.

Genoeg (geld) hebben

Wanneer heb je zelf het idee dat je financieel gezond bent? Had je een moment waarop je dacht: nu heb ik genoeg geld? Of hebt dat punt (nog) niet bereikt?

Ga met anderen in gesprek gegaan over dit thema, deel je eigen ervaringen en ontdek hoe andere kijken naar genoeg geld hebben.  Hoe is dit voor jou? Hoeveel geld is voor jou genoeg? Welke dingen waaraan je geld uitgeeft zijn voor jou essentieel?

Woon je in Terwijde of in de buurt? Of spreekt dit thema je aan? Dan ben je van harte welkom om mee te praten, te dromen en te doen! Meld je aan via de rode knop bovenaan.

Programma van de bijeenkomst

10.00 uur: Inloop met koffie/thee + inspiratie op het thema
10.30 uur: Met elkaar in gesprek
12.00 uur: Opbrengsten en inzichten delen
12:30 uur: Gezamenlijk lunchen voor wie wil

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn Buurtcentrum Terwijde gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Je bent van harte welkom om mee te doen! Meld je aan via de rode knop bovenaan de pagina. Mocht je vragen hebben over deze dialoog, stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Meer

Wat is een dialoog
Buurtcentrum Terwijde

Gegevens

Datum:
do 19 mei 2022
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtcentrum Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Organisatoren

Utrecht in Dialoog
DOCK

Reacties zijn gesloten.