Social media specialist

NaamloosUtrecht in Dialoog zoekt een social media expert. Geloof je in de kracht van dialoog en beeld? Ben je thuis in social media marketing en community building? Vind je het leuk om met vrijwilligers te werken en een steentje bij te dragen aan de Utrechtse samenleving? Mail naar info@utrechtindialoog.nl voor een oriënterend gesprek. Het gaat om een vrijwillige functie.

De functie

Je werkt samen met vrijwilligers en partners aan meer naamsbekendheid, inzicht in wat een dialoog is en doet, en aan de werving van deelnemers en vrijwilligers. Je denkt mee over de inzet van social media in relatie tot de overall communicatie & marketing. Je belangrijkste taken zijn:
– beheren, stimuleren en analyseren social media kanalen: in eerste instantie facebook, twitter en youtube
– on line werving deelnemers en dialoogbegeleiders voor evenementen (campagnes), o.a. in de Week van de Dialoog
– het (co)creëren van on line content: tekst, beeld, video, blogs….
– contact onderhouden met vrienden, vrijwilligers, dialoogbegeleiders en partners op social media

Jouw profiel

afbeelding-vacature2Je hebt kennis van online communicatie-kanalen, goede kennis van de Nederlandse en bij voorkeur ook Engelse taal. Je hebt gevoel voor het vinden van een passende toonzetting voor Utrecht in Dialoog. Je kan goed zelfstandig en samen werken.  Je woont in Utrecht. We vragen en inzet van 15 minuten tot een 1 uur per dag gedurende een half jaar (tot en met december 2017). Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in (de aanloop naar) de week van de Dialoog, van 3 t/m 12 november.

Ons aanbod

Wat we bieden is
– een boeiende, veelzijdige functie bij een organisatie die er toe doet
– de mogelijkheid om je te profileren in een netwerk van betrokken Utrechters/organisatiesdeel-droom-en-doe1
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– coaching in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
– trainingen en werkendeweg leren van experts
– vergoeding van onkosten
De functie kan flexibel worden ingevuld en is ook geschikt voor studenten, trainees, starters en oudere werkzoekenden die werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. We kunnen de functie in overleg aanpassen aan je mogelijkheden en wensen.

Meer weten?

Kijk op de site voor meer informatie over Utrecht in Dialoog en de Week van de Dialoog. Neem een kijkje op insta, youtube, facebook, twitter en linkedin. Heb je interesse of wil je meer weten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk