Social media specialist

Utrecht in Dialoog zoekt een social media expert. Geloof je in de kracht van dialoog en beeld? Ben je thuis in social media marketing en community building? Vind je het leuk om met vrijwilligers te werken en een steentje bij te dragen aan de Utrechtse samenleving? Sluit je aan bij een dialoogkomst en maak daarna een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het gaat om een vrijwillige functie.

De functie

Je werkt samen met vrijwilligers en partners aan meer naamsbekendheid, inzicht in wat een dialoog is en doet, en aan de werving van deelnemers en vrijwilligers. Je denkt mee over de inzet van social media in relatie tot de overall communicatie & marketing. Je belangrijkste taken zijn:
– beheren, stimuleren en analyseren social media kanalen: facebook, youtube, instagram, linkedin and twitter
– on line werving deelnemers en dialoogbegeleiders voor evenementen via andere sites en linkmarketing
– het bedenken en zoeken van van on line content: tekst, beeld, video, blogs….
– contact onderhouden met vrienden, vrijwilligers, dialoogbegeleiders en partners op social media

Jouw profiel

afbeelding-vacature2Je hebt kennis van online communicatie-kanalen, goede kennis van de Nederlandse en bij voorkeur ook Engelse taal. Je hebt gevoel voor het vinden van een passende toonzetting voor Utrecht in Dialoog. Je kan goed zelfstandig en samen werken.  Je woont in Utrecht. We vragen en inzet van 15 minuten tot een 1 uur per dag gedurende een half jaar.

Ons aanbod

Wat we bieden is
– een boeiende, veelzijdige functie bij een organisatie die er toe doet
– de mogelijkheid om betrokken Utrechters te leren kennen en verschil te makendeel-droom-en-doe1
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden door een ervaren collega
– gezamenlijke workshops/labs om met elkaar te leren wat beter werkt
– vergoeding van onkosten
De functie kan flexibel worden ingevuld, worden aangepast aan je mogelijkheden en wensen, en is ook geschikt voor studenten, trainees, starters en ouderen die werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. Je kunt overdag of ’s avonds werken, vanuit huis of bij De Alchemist.

Meer weten?

Kijk op de site voor meer informatie over Utrecht in Dialoog. Neem een kijkje op insta, youtube, facebook, twitter en linkedin. Heb je interesse of wil je meer weten? Sluit je aan bij een dialoogbijeenkomst om kennis te maken en neem daarna contact op.

Reageren is niet mogelijk