Stagiaires & afstudeerders gezocht

Ontdek andere werelden zonder ver te hoeven reizen? We hebben plaats voor stagiaires en afstudeerders op MBO,  HBO en WO niveau. Wil je mensen leren kennen die anders in de wereld staan dan jij? Mensen met elkaar in gesprek brengen die elkaar niet vanzelf tegenkomen rond thema’s die leven? Gesprekken op een positieve manier leren begeleiden, de dialoog verder brengen met mensen met verschillende achtergronden? Vind je het leuk om innovatieve digitale dialoogconcepten te ontwikkelen om het gevoel van Erbij Horen te vergroten? Wil je iets betekenen voor kwetsbare mensen? Of heb je heel andere ideeën en plannen? We hebben verschillende stage/afstudeermogelijkheden, soms met stagevergoeding.

Sinds de Coronacrisis zijn we vooral actief in online dialogen en nieuwe gemengde vormen van online en ontmoeting in levende lijve om juist in deze tijd in gesprek te gaan over wat ons bezighoudt.

Enkele mogelijkheden

  • Een inclusieve online gemeenschap/community bouwen in een wijk/buurt zoals NoordOost, Leidsche Rijn en/of Lunetten/Zuid.
  • Aan de slag met een vaste/vertrouwde (online) groep en vaste begeleiders in Leidsche Rijn, Lunetten, NoordOost of in een andere wijk. dat kan ook in de vorm van een Ontmoet & Wandel.
  • Actiegericht onderzoeken hoe we online met jong, oud en iedereen het gevoel van Erbij Horen duurzaam kunnen vergroten. Bv. door het verzorgen van workshops en bouwen van een inclusieve ‘leerwerkplaats’.
  • Met ouders, jongeren, meiden en/of kinderen in een buurt(huis), park, school, Bibliotheek of online in gesprek gaan. Online in gesprek over hoe we met en na Corona verder gaan en wat je zelf kunt doen.
  • Een eigen online dialoog(serie) ontwerpen en realiseren rond een actueel thema, het effect, de impact hiervan in kaart brengen.

Kennismaken?

 

 

Reageren is niet mogelijk