Stagiaires gezocht

Ontdek andere werelden zonder ver te hoeven reizen? We hebben plaats voor stagiaires en afstudeerders op MBO,  HBO en WO niveau. Wil je mensen leren kennen die anders in de wereld staan dan jij? Mensen met elkaar in gesprek brengen die elkaar niet vanzelf tegenkomen rond thema’s die leven? Gesprekken op een positieve manier leren begeleiden, de dialoog verder brengen met mensen met verschillende achtergronden? Vind je het leuk om innovatieve dialoogconcepten te ontwikkelen om het gevoel van Erbij Horen te vergroten? Wil je iets betekenen voor kwetsbare mensen? Of heb je heel andere ideeën en plannen? We hebben verschillende stage/afstudeermogelijkheden.

Welkom aan nieuwe stagiaires en studenten!

In september verwelkomen we graag weer nieuwe MBO- en HBO stagiaires/studenten Social Work. Ook stagiaires en studenten sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, humanistiek, HKU en bestuurskunde zijn van harte welkom. Met name (interculturele) communicatie, communitybuilding en online marketing. Heb je ideeën, vragen of wensen?  Wil je inclusieve gemeenschappen bouwen in wijken, buurten en straten, de Week van de dialoog in november mee vorm geven of heb je andere wensen? Neem vooral contact op!

Verschillende mogelijkheden

  • In dialogen sterke inclusieve online gemeenschappen/communities bouwen in een wijk/buurt zoals NoordOost, Leidsche Rijn en/of Lunetten/Zuid.
  • Met partner(s), vrijwilligers en betrokkenen een  dialoog(serie) ontwerpen en realiseren rond een actueel thema/vraagstuk, het effect en de impact hiervan in kaart brengen.
  • Het verzorgen van workshops, dialooglabs en trainingen voor het co-creeren van dialogen met partners, stagiaires en vrijwilligers in een ‘leerwerkplaats’. In combinatie met actiegericht onderzoek om het gevoel van Erbij Horen duurzaam te vergroten.
  • Het organiseren en faciliteren van wandeldialogen, en uitbouwen van deze nieuwe wandelcommunity.
  • Het mede-organiseren van dialogen in de themaweken: Week van Vrede, Week tegen de Eenzaamheid, Week tegen de Armoede, Week van de Dialoog.

Meer weten?

Reageren is niet mogelijk