Stagiaires & afstudeerders gezocht

Ontdek andere werelden zonder ver te hoeven reizen? We hebben plaats voor stagiaires en afstudeerders op MBO,  HBO en WO niveau. Wil je mensen leren kennen die anders in de wereld staan dan jij? Mensen met elkaar in gesprek brengen die elkaar niet vanzelf tegenkomen rond thema’s die leven? Gesprekken op een positieve manier leren begeleiden, de dialoog verder brengen met mensen met verschillende achtergronden? Vind je het leuk om innovatieve digitale dialoogconcepten te ontwikkelen om het gevoel van Erbij Horen te vergroten? Wil je iets betekenen voor kwetsbare mensen? Of heb je heel andere ideeën en plannen? We hebben verschillende stage/afstudeermogelijkheden, ook met stagevergoeding.

Sinds de Coronacrisis doen we veel dialogen Online en hebben we extra aandacht voor kwetsbare groepen. En we onderzoeken nieuwe gemengde vormen van online en ontmoeting in levende lijve.

Enkele mogelijkheden

  • Een online gemeenschap/community bouwen in een buurt rond een specifiek thema of vraagstuk zoals eenzaamheid, geldzorgen of samen opvoeden.
  • Aan de slag met een vaste/vertrouwde (online) groep met senioren en vaste begeleiders online, in Leidsche Rijn, Lunetten, NoordOost of in een andere wijk.
  • Actiegericht onderzoeken hoe we online met senioren het gevoel van Erbij Horen duurzaam kunnen vergroten.
  • Met ouders, jongeren, meiden en/of kinderen in een buurt(huis), park, school, Bibliotheek of online in gesprek gaan. Online in gesprek over hoe we met en na Corona verder gaan en wat je zelf kunt doen.
  • Een eigen online dialoog(serie) ontwerpen en realiseren rond een actueel thema, het effect, de impact hiervan in kaart brengen.

Kennismaken?

 

 

Reageren is niet mogelijk