Stagiaires gezocht

We zijn regelmatig op zoek naar stagiaires die ons team kunnen komen ondersteunen met hun kennis en creativiteit. Ben je op zoek naar een stage en wil je je inzetten voor meer verbinding en begrip voor elkaar in Utrecht? Neem dan contact op!

De stages die we bieden

  • Stage sociaal (cultureel) werk

Vind je het leuk om samen met bewoners en partners van Utrecht in Dialoog bijeenkomsten te organiseren in wijken en buurten? Kun je goed zelfstandig werken, ben je communicatief sterk en een kei in organiseren? Werk je graag met mensen met verschillende achtergronden en leeftijden? Wil je mensen verder helpen volgens de positieve aanpak? Leren groepsgesprekken te begeleiden volgens de waarderende methodiek? Je bent van harte welkom voor gesprekken met jong, oud, nieuw en divers, rond gezondheid, psychische problematiek, armoede, eenzaamheid of iets anders.

  • Stage communicatie en marketing

Je ondersteunt onze Communicatie Coördinator bij het opzetten en uitvoeren van campagnes, zowel online als offline. Denk aan het maken social media posts, schrijven van persberichten of bijdragen aan de inhoud van onze website. Je helpt ons met online en offline zichtbaarheid en het promoten van onze diensten en bijeenkomsten.

  • Stage grafische vormgeving

Je maakt flyers, beeldmateriaal en/of video’s voor verschillende (social) mediakanalen, vooral Instagram, Facebook en LinkedIn om deelnemers te werven en betrekken bij evenementen die we met partners organiseren.

  • Stage eventmanagement

Je maakt een plan voor een dialoogevenement, en regelt alles wat nodig is om dit evenement tot een succes te maken: een locatie, inspirerend (voor)programma, gespreksbegeleiders, werving van deelnemers, materialen en een gastvrije ontvangst, zorgvuldige afronding. Samen met partners en collega’s verzorg je de communicatie en PR rond het evenement via diverse media: websites, social media, persbericht, kranten etc.

  • Onderzoek

We vinden het ook heel waardevol als je bij ons onderzoek komt doen! We willen bijvoorbeeld nog meer te weten komen of de impact van een dialoog, wat een goed gesprek kan bevorderen, en de motivatie van deelnemers en vrijwilligers.

Jouw profiel

Verschillende persoonlijkheden en perspectieven verrijken ons team, we zijn dus niet op zoek naar een bepaald profiel. Wel vinden we het belangrijk dat je je kunt vinden in onze missie en visie. Ook is het fijn als je eigen initiatief hebt en zelfstandig kunt werken. We zijn een klein maar fijn team waar ieder veel verantwoordelijkheid en inbreng heeft.

Ons aanbod

– bij kunnen dragen aan een organisatie die er toe doet
– een groot en divers netwerk van betrokken Utrechters en organisaties
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– training in waarderende dialoog en vergoeding van onkosten
– deel uitmaken van een warm en gemotiveerd team met aandacht voor elkaar

Meer weten?

Neem contact op en/of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Je mag ook gerust even bellen met Jorinde via: 06-26732235 (di, do of vr)

Reageren is niet mogelijk