Medewerker Onlinedialoog

Utrecht in Dialoog gaat online en zoekt een vrijwilliger voor de ondersteuning van online dialogen en evenementen. Vind je het leuk om de wereld van onlinedialogen, workshops en trainingen te ontdekken? Ben je thuis in Zoom of wil je hier meer over te leren? Draag je graag je steentje bij aan contact tussen verschillende Utrechters? Juist nu we elkaar zo hard nodig hebben. Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Het gaat om een nieuwe functie.

De functie

Je helpt diverse Utrechters online, met elkaar in gesprek te komen via Zoom. Je vindt het leuk om mensen op afstand te ondersteunen, dialoogbegeleiders en trainers verder te helpen in het gebruik van Zoom. Misschien vind je het ook leuk om zelf online bijeenkomsten te hosten, webinars te verzorgen, instructiefilmpjes te maken en/of een online dialoog organiseren rond een thema dat leeft. Je werkt hierin nauw samen met dialoogbegeleiders.

Je taken

  • begeleiding/ondersteuning bij hosting en online brengen van deelnemers
  • online dialoogbijeenkomsten helpen ontwerpen en inrichten
  • helpen ontwerpen van online workshops, trainingen en webinars

Jouw profiel

Je bent thuis in online samenwerken en onderwijs op afstand en/of vindt het leuk om hier meer over te leren. Je vindt het belangrijk om verschillende Utrechters met elkaar in gesprek te brengen. Je kan goed zelfstandig en samen werken en woont in Utrecht. Je wilt je 4-8 uur per week inzetten voor Utrecht in Dialoog gedurende minstens een half jaar.

Ons aanbod

  • een innovatieve en veelzijdige functie bij een organisatie die er toe doet
  • de mogelijkheid om betrokken Utrechters te leren kennen en verschil te maken
  • begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
  • gezamenlijke workshops/labs waarin we met elkaar leren
  • vergoeding van onkosten

De functie kan flexibel worden ingevuld, worden aangepast aan je mogelijkheden en wensen, en is ook geschikt voor studenten, trainees, starters en ouderen die werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. Je kunt overdag en/of ’s avonds werken, vanuit huis en via Zoom.

Meer weten?

Heb je interesse of wil je meer weten? Sluit je aan bij een online dialoogbijeenkomst om kennis te maken en neem daarna contact op.

Reageren is niet mogelijk