Online markcom medewerker

Utrecht in Dialoog zoekt een projectmedewerker online marketing. Ben je thuis in de wereld van online marketing, social media, dialoog en community building? Vind je het leuk om Utrechters uit verschillende werelden te bereiken en met elkaar te verbinden? Draag je graag een steentje bij aan de Utrechtse samenleving? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

De functie

Je bindt en verbindt diverse Utrechters online rondom dialoog. Utrechters die een dialoog willen organiseren rond een actueel thema, die met elkaar in gesprek willen, verschillende perspectieven willen verkennen en dialoogtafels willen begeleiden.

Je taken:

– online marketing, communicatie en content strategie
– linkmarketing en SEO
– content creëren voor social media: facebook, twitter en youtube
– werven deelnemers voor dialoogtafels, workshops en trainingen
– binden dialoogbegeleiders en tafelorganisatoren aan Utrecht in Dialoog

Jouw profiel

Je bent thuis in online marketing, social media en community building. Je vindt het leuk om diverse Utrechters te bereiken en met elkaar te verbinden.  Je ben sterk in communicatie en hebt hart voor dialoog. Je kan zelfstandig en samen werken en woont in Utrecht. Je wilt je 8 uur per week inzetten voor Utrecht in Dialoog gedurende een half jaar.

Ons aanbod

– een boeiende functie bij een organisatie die er toe doet
– een uitgebreid netwerk van betrokken Utrechters/organisaties
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– coaching in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
– training en vergoeding van onkosten

De (onbetaalde) functie kan flexibel worden ingevuld en is geschikt voor studenten, stagiaires, trainees, starters en werkzoekenden die zich heroriënteren, werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen.

Meer weten?

Kijk op de site voor meer informatie over Utrecht in Dialoog. Neem ook een kijkje op facebook, linkedin en twitter. Interesse? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk