Online markcom medewerker

Utrecht in Dialoog zoekt een vrijwilliger voor de online marketing. Ben je thuis in de wereld van online marketing, social media, dialoog en community building? Vind je het leuk om Utrechters uit verschillende werelden te bereiken en met elkaar te verbinden? Draag je graag een steentje bij aan de Utrechtse samenleving? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

De functie

Je bindt en verbindt diverse Utrechters online rondom dialoog. Utrechters die een dialoog willen organiseren rond een actueel thema, die met elkaar in gesprek willen, verschillende perspectieven willen verkennen en dialoogtafels willen begeleiden.

Je taken:

– online werven deelnemers voor dialoogtafels, workshops en trainingen
– content maken voor social media: facebook, twitter en youtube
– online posts, linkmarketing en SEO
– online verbinden dialoogbegeleiders en tafelorganisatoren aan Utrecht in Dialoog
– online marketing, communicatie en content strategie

Jouw profiel

Je bent thuis in social media, online marketing en community building. Je vindt het leuk om diverse Utrechters te bereiken en met elkaar te verbinden.  Je ben sterk in socials en hebt hart voor dialoog. Je kan goed zelfstandig en samen werken en woont in Utrecht. Je wilt je 8 uur per week inzetten voor Utrecht in Dialoog gedurende een half jaar.

Ons aanbod

Wat we bieden is
– een boeiende, veelzijdige functie bij een organisatie die er toe doet
– de mogelijkheid om betrokken Utrechters te leren kennen en verschil te makendeel-droom-en-doe1
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden door een ervaren collega
– gezamenlijke workshops/labs om met elkaar te leren wat beter werkt
– vergoeding van onkosten
De functie kan flexibel worden ingevuld, worden aangepast aan je mogelijkheden en wensen, en is ook geschikt voor studenten, trainees, starters en ouderen die werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. Je kunt overdag of ’s avonds werken, vanuit huis of bij De Alchemist.

Meer weten?

Kijk op de site voor meer informatie over Utrecht in Dialoog. Neem ook een kijkje op facebook, linkedin en twitter. Interesse? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk