Week van de dialoog 2020: Erbij Horen

Van 30 oktober t/m 8 november vindt de Week van de Dialoog 2020 plaats. In deze week gaan door het hele land mensen met elkaar in dialoog, live én online. Het overkoepelend thema van de Week van de Dialoog is Erbij Horen.

Erbij Horen

Praat mee en luister naar de verhalen van anderen over Erbij Horen in je buurt, op je werk, op school, in het park, bij de club. Open je hart, wees nieuwsgierig en  laat je verrassen in een gelijkwaardig gesprek met mensen die je niet vanzelf tegenkomt! Het thema is dit jaar Erbij Horen. Waar hoor jij bij en bij wie wil je horen? Waar voel jij je meer en minder thuis? Kun je open staan voor mensen die in andere bubbels leven, anders leven, denken en voelen dan jij. Proef de verschillen in een online, live of gecombineerde dialoogtafel. Je kunt je ook inschrijven voor Nederland in Gesprek voor een 1 op 1 ontmoeting met iemand die heel anders leeft en kijkt.

Voorlopig Programma

Wil je ook meedoen?

Wil je zelf een dialoogbijeenkomst (helpen) organiseren, een dialoog (leren) begeleiden of op een andere manier bijdragen aan dialoog in Utrecht?  Bekijk de mogelijkheden en neem contact op!

Meer

De Week van de Dialoog >>>
Thema Erbij Horen >>>
Wat is een dialoog >>>

 

Reageren is niet mogelijk