Week van de Dialoog: Erbij Horen

Vind jij het leuk om je verhaal te vertellen en te luisteren naar verhalen van anderen? Doe je dat ook graag met iemand die wat ouder of jonger is? Ontdek wat naar elkaar luisteren brengt in de Week van de Dialoog 2020. En deel jouw verhaal met ons. Van 30 oktober t/m 8 november gaan we met elkaar in gesprek over Erbij Horen.

In de Week van de Dialoog zullen verschillende thema’s aan bod komen. Zoals openhartige verhalen over discriminatie en eenzaamheid in tijden van Corona. Laat je alvast inspireren door ervaringen van anderen! Vanwege corona vieren we deze week in zijn geheel online via Zoom.

Programma Week van de Dialoog

Met jong en oud en iedereen

Er is toch niets leuker dan in gesprek gaan met anderen? Deze dialogen zorgen ervoor dat je in contact kan komen met mensen met verschillende leeftijden en afkomst.

Geen ervaring met online gesprekken voeren via Zoom? Geen probleem! Geef dit aan via het aanmeldformulier en u zult voorafgaand de dialoog hierbij geholpen worden.

Muziekvideo’s

In Week van de Dialoog wordt er niet alleen gepraat maar ook gezongen en gedanst. De onderstaande video’s zijn speciaal voor ons gemaakt, met als doel om open met elkaar in gesprek te gaan.

Coronablues

Wat geeft jou steun in deze tijd? Denk aan muziek, een dans, video of gedicht. Deel jouw Coronablues om ook anderen te inspireren, troosten en blij te maken. Bekijk hier wat we binnen hebben gekregen >>>

Erbij horen in coronatijd, deel jouw verhaal

Tijdens de Week van de Dialoog kom je in contact met mensen die anders leven, denken en voelen dan jij. Luister naar verhalen van anderen en deel je eigen ervaring over anders zijn dan de mensen in jouw omgeving.

Je kunt na deelname aan een dialoog ook een homevideo of tekstbericht inspreken. Deze kun je ons toesturen met jouw verhaal over Erbij Horen in coronatijd. Wil je meedoen aan deze videocompilatie? Stuur een mail naar info@utrechtindialoog.nl en je ontvangt meer informatie!

Bij dialoog horen?

Ben je geïnteresseerd in het luisteren naar dialogen en wil je lid worden bij een dialooggroep bij jou in de buurt? Lees alvast portretten van mensen met passie voor dialoog en bekijk de mogelijkheden om actief te worden.

Meer

Persbericht landelijk Week van de Dialoog 2020 >>>
Wat is de Week van de Dialoog? >>>
Ervaringen van deelnemers >>>
Mensen met passie voor dialoog >>>
Thema Erbij Horen >>>
Wat is een dialoog? >>>
Online Erbij Horen in crisistijd >>>

Reageren is niet mogelijk