Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wordt verplaatst: Wandel je Wijzer – Leven in twee culturen (vrouweneditie)

za 30 september 2023, 16:00 - 18:00

Leven in twee culturen… Of misschien zelfs wel meer. Wat betekent cultuur voor jou en met welke culturen heb jij te maken? Is dit soms moeilijk of juist makkelijk? Wat brengt het jou? Wat brengt het anderen? En hoe zou je eigenlijk het liefste hiermee om willen gaan? Tijdens deze wandeling gaan we met elkaar in gesprek over dit thema.

© Centraal Museum Utrecht / Kevin Kwee

Nieuwe ontmoetingen, mooie gesprekken en verrassende ideeën. Wandeldialogen brengen je veel. Ontdek het zelf en wandel eens mee.

Deze wandeldialoog is een speciale vrouweneditie en onderdeel van een reeks wandelingen in Overvecht. Meedoen is gratis. Meld je wel even aan via de rode knop! We verzamelen bij de Gahandreef 2A.

Wandel je wijzer

Wat is ‘Wandel je wijzer’? Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we tijdens een wandeldialoog. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Programma

15:45 uur: verzamelen bij Ghanadreef 2a
16:00 uur: welkom en introductie op het thema
16:15 uur: met elkaar al wandelend in gesprek
17:30 uur: inzichten met elkaar delen en afronden

 

 

Hoe werkt het?

Meer

Dialoogagenda
Wandel je wijzer

Gegevens

Datum:
za 30 september 2023
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Ghanadreef 2a
Ghanadreef 2a
Utrecht, 3564EK Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.