Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuilen: Lekker en gezond eten

do 12 maart 2020, 19:00 - 21:00

Gratis

Op donderdag 12 maart van 19.00 tot 21.00 uur gaan we bij Bosshardt Zuilen met elkaar in gesprek over ‘Lekker en gezond eten’. Wat vind jij lekker eten? Kies je voor een appel of een appeltaart? Kies je voor een kop thee of een glas cola? En waar komt die voorkeur vandaan? Ben je tevreden over wat je eet of wil je iets veranderen?

Voorafgaand aan de dialoog kun je deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd. Kosten hiervoor bedragen € 2,- . Je kunt je aanmelden via de rode knop of direct bij Bosshardt Zuilen (anne.tuk@legerdesheils.nl)

Lekker en gezond eten

Wat vind jij lekker eten? En waar komt die voorkeur vandaan? Zijn het gewoontes uit jouw jeugd of godsdienstige regels? Heb je een voedselallergie? Vind je het belangrijk om gezonde keuzes te maken of kies je voor gemak? Dit gaan we met elkaar verkennen. Zijn er dingen die je wilt veranderen in wat jij eet? Wat is jouw ideaal en hoe kun je dit ideaalbeeld een stukje dichterbij brengen?

Programma

17.30                Gezamenlijke maaltijd
18.30 – 19.00 Ontvangst voor deelnemers die niet mee-eten
19.00 – 20.30 In gesprek met elkaar aan tafels met 6 tot 8 personen
20.30 – 21.00 Napraten

Met elkaar in gesprek

In Zuilen gaan we in 2020 regelmatig met elkaar in dialoog over eten en gezondheid. In een dialoog vertel je over jouw eigen ervaringen en luistert naar de verhalen van de ander. Je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Wat is een dialoog?

In een dialoog praten en luisteren mensen met elkaar over wat leeft. We luisteren met aandacht naar elkaars persoonlijke ervaringen en proberen de ander te begrijpen. We doen dit in kleine groepen met een getrainde dialoogbegeleider. Door te praten en luisteren naar verhalen van anderen leren we met elkaar en komen we verder!

Lees hier meer over wat een dialoog is >>> 
Downlaod en deel de Flyer Lekker en gezond eten >>>

 

Gegevens

Datum:
do 12 maart 2020
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Bij Bosshardt Zuilen
Prinses Margrietstraat 22
Utrecht, 3554 GE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.