Thema De moeite waard

Het thema van de Week van de dialoog 2021 is De moeite waard. We onderzoeken  hoe we vorm, inhoud en betekenis kunnen geven aan wat echt de moeite waard is voor onszelf, anderen, de gemeenschap, stad, wijk en samenleving als geheel. Zo versterken, verbinden en verrijken we oud, nieuw, divers en jong, mensen met verschil in achtergrond, talent, opleiding, werk, geld, netwerk, verlangens, kansen, zin en meer. Vanuit dromen, idealen, persoonlijke acties, positieve energie en nieuwe inzichten werken we aan positieve verandering richting een hoopvolle toekomst. In dialoog met elkaar verbinden we onze persoonlijke groei, talenten, behoeften en energie, met dat wat van betekenis is voor de gemeenschap, de samenleving en het grotere verband.

Lees hier wat dialogen brengen >>>

Deel je inspiratie met anderen

Wat is voor jou echt de moeite waard in deze tijd? Waar wil jij je voor inzetten en wat is de moeite die dit vraagt? Ken je een rap, lied, video, haiku, woordkunst, gedicht of iets wat je zelf gemaakt hebt dat de moeite van het delen waard is? Stuur het naar info@utrechtindialoog.nl om op deze pagina  te delen.

Vind je het misschien leuk om zelf een column te schrijven, video te maken en/of tekst in te spreken met beeldmateriaal? Je bijdrage is van harte welkom! Bekijk ook  ervaringen van anderen en video’s op youtube.

De moeite waard

Laat je alvast inspireren wat voor anderen de moeite waard is en deel je eigen verhaal in de komende dialogen.

Waar praten we verder over?

Reageren is niet mogelijk