Verbinding met je lijf

In juni gingen we in gesprek over Verbinding met je lijf. In aansluiting op het Midzomergrachtfestival van 17 tot en met 26 juni met onder meer de foto expositie Inside Out in de Centrale Bibliotheek. Het verhaal van Robin die zich niet thuis voelde in zijn lichaam en de transitie van meisje naar jongen onderging. Op donderdagavond 23 juni gingen we in de Bibliotheek op de stadhuisbrug in gesprek over Verbinding met je lijf.

Zit jij lekker in je lijf, leef en eet je gezond, voel je je thuis in je lichaam, bij je sexuele identiteit? Zijn, leven wij ons lichaam of hebben we ons lichaam en is onze identiteit vloeibaar? We startten met een interactieve presentatie van de Utrechtse kunstenaar Halina Zalewska. Kunst mee waar je aan mag zitten, waar je aan mag voelen en die je kunt passen.  Ali Amghar sloot af met een nieuwe column Imperfecties. 

In Leidsche Rijn gingen op dinsdag 21 juni gingen Utrechtse vrouwen van Marokkaanse afkomst met elkaar in gesprek over hun Verbinding met de Veiling en hoe je contact maakt met andere wijkbewoners. Op woensdagochtend 29 juni gingen bewoners van Parkwijk in gesprek over Verbinding in Parkwijk.

Comments are closed