Contentmanager website

Vind je het leuk om de website van Utrecht in Dialoog mooier te maken en houden? Om meer Utrechters in dialoog te verbinden, versterken en verrijken?

Kun je helder schrijven? Draag je graag een steentje bij aan de Utrechtse samenleving? Ben je thuis in WordPress of wil je dit leren kennen? Neem dan contact op met Utrecht in Dialoog voor een oriënterend gesprek.

De functie

Je zorgt voor een heldere structuur en actuele content van de website. Je verzorgt de eindredactie en werkt samen met verschillende medewerkers die content aanleveren. Je gebruikt taal die Utrechters uit verschillende werelden aanspreekt.

Je belangrijkste taken:
– eindredactie van nieuwsberichten: aankondigingen van dialoogbijeenkomsten, trainingen en andere evenementen
– beheren van de structuur en content van de website, tekts en beeld
– eigen content verzorgen, bv. interviews, verslagen en impressies
De website is gemaakt in wordpress. Voor de nieuwsbrief maken we gebruik van Laposta.

Jouw profiel

Je gebruikt alledaagse heldere taal die Utrechters uit verschillende werelden begrijpen. Je vindt het leuk om te schrijven, thema’s en vraagstukken vanuit verschillende kanten te belichten? Je bent goed in taal, kent Utrecht en kan zelfstandig werken. We vragen en inzet van minstens 4 tot 8 uur per week gedurende een half jaar. De functie is geschikt voor jong en oud, starters, stagiaires, pensionada’s en zinzoekers.

Ons aanbod

– een boeiende en verantwoordelijke functie bij een organisatie die er toe doet
– een groot netwerk van betrokken Utrechters/organisaties
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– coaching in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
– training en vergoeding van onkosten
De functie kan flexibel worden ingevuld, is ook geschikt voor mensen die zich heroriënteren, andersoortige werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. We kunnen de functie in overleg aanpassen aan je mogelijkheden en wensen.

Meer weten?

Kijk op de site voor meer informatie over Utrecht in Dialoog. Heb je interesse of wil je meer weten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk