Zorgdialoog Het zwarte gat

logo-zorg-verandert_0Het samenwerkingsverband  van cliëntenorganisaties in de geestelijke gezondheidszorg en de maatschappelijke opvang De Achterkant houdt in de week van de dialoog een zorgdialoog over het thema Het zwarte gat. Op 8 november van 10:30 tot 12:00 uur in de Stadsbrug, Koningin Wilhelminalaan 6 3527 LD Utrecht.  Deze zorgdialoog wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Zorg Verandert en Utrecht in Dialoog. De dialoogtafels worden begeleid door Miriam Stolten en Joop Kools. Het aantal plaatsen is beperkt. Opgeven kan via  de_achterkant@live.nl

Het zwarte gat

deel-droom-en-doe1We gaan aan tafels van 6 tot 8 personen in dialoog over het zwarte gat. We delen ervaringen met het zwarte gat, dromen over een betere toekomst, en vertellen wat we gaan doen om die ideale toekomst dichterbij te halen. Het zwarte gat ontstaat nadat de hulpverlener, de maatschappelijk werker, de woonbegeleider of de bewindvoerder is vertrokken. Je bent dan op jezelf aangewezen en moet je eigen leven vormgeven, maar als je jarenlang gesteund hebt op de hulpverlening is dat niet eenvoudig. Hoe voorkom je dat je weer vastloopt? Hoe wordt je zelfstandig en vrij? En wat moet je doen als de problemen weer de kop opsteken?

Week van de dialoog

q-y5y7oDe Week van de Dialoog is een jaarlijks terugkerend landelijk initiatief. De Week van de dialoog vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 13 november en heeft als thema Respect. Er zijn dialoogtafels op diverse plaatsen en tijdstippen in de stad Utrecht. De tafels worden georganiseerd door bewoners(initiatieven) en maatschappelijke organisaties. Door met elkaar te praten leren we elkaar beter kennen, en komen we erachter wat we belangrijk vinden in onze stad, onze buurt, op school, in sport en spel, op ons werk en in ons dagelijks leven. Zo kunnen we beter met elkaar samen leven, wonen en werken in Utrecht.

Meer

Wat is een dialoog?
Zorgdialoog
Week van de dialoog
Agenda dialoogtafels
De Achterkant

Reageren is niet mogelijk