Zorgdialoog: contacten

NaamloosDe eerstvolgende zorgdialoog in Podium Oost is op dinsdagochtend 14 maart van 10 tot 12 uur en heeft als thema Contacten. Hoe maak je contacten, onderhoud je contacten en maak je nieuwe contacten? U bent hier van harte welkom! U kunt zich aanmelden bij info@podiumoostutrecht.nl, via 030 -258 19 94 of aan de receptie.

Contacten

Schermafbeelding 2016-08-08 om 20.46.28Op dinsdag 14 maart is het onderwerp van gesprek: Contacten. Hoe maak je contact, onderhoud je contact en maak je nieuwe contacten? Is dat anders met buren, collega’s, familie en vrienden? Wat is het mooiste nieuwe contact dat je hebt gemaakt? Was dat in een toevallige ontmoeting, liep dat volgens plan, hoe heb je dat aangepakt? Hoe maak jij contact in een gesprek of in het samen dingen doen? En wat is je ideaal als het om contacten gaat? Leef je graag met vertrouwde mensen om je heen, liever alleen of maak je graag nieuwe contacten? Wat maakt een contact belangrijk?

Wat is een dialoog?

deel-droom-en-doe1Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Zorgdialoog

logo-zorg-verandert_0Het centrale thema van de zorgdialogen is het samen bespreken van veranderingen van jezelf of mensen in je directe omgeving op het gebied van gezondheid, welbevinden en zorg. Ieder dialoog behandelt een ander thema. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat je alle 6 dialogen moet bijwonen. Je bepaalt zelf welk thema voor jou belangrijk is om over in dialoog te gaan met anderen.

Meedoen?

Noteer alvast de komende dialogen in je agenda:
Dinsdagen: 14 maart (Contact) / 9 mei (Grenzen aan voor elkaar zorgen)/ 4 juli (respectvol in gesprek)/ 5 september / 7 november
Tijd: van 10:00 – 12:00 uur.
Plaats: Podium Oost / Oudwijkerdwarsstraat 148 / 3581LJ Utrecht
U dient zich vooraf aan te melden: tel: 030 -258 19 94 / info@podiumoostutrecht.nl / of aan de receptie.

Meer

Flyer Zorgdialoog Contacten 
Zorgdialoog
Podium Oost

Reageren is niet mogelijk