Week van de dialoog, de moeite waard

Van 29 oktober tot en met 8 november vieren we de jaarlijkse week van de Dialoog met als thema De moeite waard! Meer en meer ontdekken we hoe belangrijk het is elkaar te ontmoeten, nieuwsgierig te zijn en echt met elkaar te praten. Zo verruimen we onze blik en bouwen we aan een samenleving waarin we prettig met elkaar samenleven. 

Wil jij meedoen als partner, organisatie, bewonersinitiatief, wijk of samenwerkingsverband? Sluit je aan bij een Dialooglab, bekijk de mogelijkheden om actief bij te dragen of mail naar info@utrechtindialoog.nl.

De moeite waard

Het thema van de week van de dialoog is De moeite waardWe onderzoeken met elkaar hoe we vorm en inhoud kunnen geven aan wat echt de moeite waard is. Zo verbinden we onze persoonlijke groei, talenten, behoeften en energie, met dat wat van betekenis is voor de gemeenschap, de samenleving en het grotere verband.

Sluit je aan voor bijzondere ontmoetingen, mooie dialogen en veel interactie. Extra leuk is het om mensen te ontmoeten buiten onze eigen kring. Om zo ervaringen, idealen en ideeën te horen die je wellicht nog niet eerder hebt gehoord. Zo komen we samen verder. Lees wat dialogen anderen brengen >>>

Ben je al enthousiast over dialogen, wil je actief worden of aansluiten bij een wijkdialoog? Bekijk de portretten van mensen met passie voor dialoog, de mogelijkheden om actief bij te dragen en sluit je aan!

Landelijk feest van dialoog!

We starten de landelijke week van de dialoog op vrijdag 29 oktober met een feestelijke landelijke opening via zoom. Met initiatieven uit NijmegenOisterwijk, Apeldoorn, Breda, Den Haag, EindhovenHaarlem, Utrecht en meer. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten en het thema De moeite waard vanuit verschillende invalshoeken mee te onderzoeken. Een mooie erfenis uit coronatijd om de week van de dialoog samen met dialooginitiatieven in het hele land te openen!

Online programma

Meer over de landelijke Week van de dialoog >>>

Op locatie in Utrechtse wijken

Meer over wijkdialogen in beweging >>>

Even anders in gesprek

Voor de echte liefhebbers:

Lees hoe we sterke gemeenschappen bouwen, werken aan inclusie en intersectionaliteit en bekijk de volledige agenda >>>

Meer

Thema De Moeite Waard >>>
Wat is de Week van de Dialoog? >>>
Ervaringen van deelnemers >>>
Mensen met passie voor dialoog >>>
Wat is een dialoog? >>>

Reageren is niet mogelijk