Live en online in gesprek!

Ontdek de mogelijkheden van een combinatie van live en online en vergroot je wereld. Sinds het begin van de coronacrisis zijn we vooral online met elkaar in gesprek en sinds juni zijn we elkaar ook weer op gepaste afstand in levende lijve gaan ontmoeten. Met de nazomer in aankomst worden de regels weer strakker, wordt online contact weer belangrijker en bieden we gecombineerde mogelijkheden. Deel je ervaringen, luister naar die van anderen, vergroot je wereld en laat je verrassen!

Live en online

We gaan live en online in gesprek in het Griftpark, de Kargadoor, Hof ’t Spoor (Terwijde), Bij de Buren (Parkwijk), de Musketon (Lunetten), Al Amal (Kanaleneiland) en bij BAK!

Aanmelden verplicht

Bij verschillende dialogen in onze agenda kun je zowel live als online aansluiten. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je live of online wilt deelnemen. Als je liever veilig online wilt deelnemen of de live dialoog zit vol, dan blijf je bij deze dialogen van harte welkom via Zoom! Aanmelden is voor alle dialogen verplicht!

Als de coronamaatregelen wijzigen en dit gevolgen heeft voor de live mogelijkheden op locatie, dan laten we dat tijdig weten.

Een overzicht van de online dialogen vind je hier >>>

Reageren is niet mogelijk