Verbinding Rivieren-Dichterswijk

Buurtbewoners in Rivieren- en Dichterswijk gaan zaterdagochtend 28 mei met elkaar in gesprek over Verbinding in de wijk. Hoe is het om samen in de Dichterswijk te wonen, elkaar te ontmoeten en wellicht een handje te helpen? In groepen van 6 tot 8 personen delen we ervaringen, dromen en wat we kunnen doen. U bent van harte welkom op zaterdagmorgen 28 mei van 10 tot 12 uur in het Strandpaviljoen, Noordzeestraat 20, 3522 PK Utrecht. U kunt zich hier aanmelden. 

Verbinding in de wijk

Hoe is het om in de Rivieren- of Dichterswijk te wonen? Voelt u zich verbonden met elkaar, met andere wijkbewoners? Bent u er voor uw buren als dat nodig is? Zijn uw buren er voor u? Geeft u een seintje als de lampen van een auto nog branden? Zorgt u wel eens voor de poes van de buren? Helpt u met boodschappen? Of is het lastig om hulp aan te bieden of te vragen? Wat zou u wensen? Wat is uw droom als het om Verbinding in de wijk gaat en wat kunt u doen om die dichterbij te halen?

Inspirerende woorden

Laat u alvast inspireren door verbindende Wordbites van Hugo de Haas van Dorser. Hugo de Haas van Dorser maakte deze Wordbites speciaal voor Utrecht in Dialoog.
Schermafbeelding 2016-05-04 om 15.47.52

In gesprek aan tafel

Onder het genot van een koffie, thee en iets lekkers gaan we zaterdagochtend 28 mei in gesprek over uw ervaringen met verbinding, elkaar helpen en uw dromen voor de wijk. Dat doen we in de vorm van een dialoog aan tafels van 6 tot 8 personen. Hierin staat het luisteren naar elkaar voorop.

Meer

Flyer-UiD-28mei-RivierenDichterswijk
Aanmelden voor 30 mei
Wat is een dialoog
Verbinding over grenzen (Kanaleneiland)
Verbindende Wordbites (ter inspiratie)
Thema Verbinding

Reageren is niet mogelijk