Verbinding met je bestemming

IMG_2857 (1)In mei gingen we in gesprek over het thema Verbinding met je bestemming. Over aarden, wortel schieten, thuis zijn in Utrecht, je wijk, kansen krijgen en pakken, verbinding met je wortels, ziel en het grotere geheel. IMG_2913 (1)Op 25 mei schoven 80 Utrechters in Zimihc Stefanus aan bij het ontmoetingsdiner met dialoog Leer je stadgenoten kennen.

Bas de Gaay Fortman trapte af en U-inde wijk maakte een videoimpressie (start bij minuut 11). Isabel Ventura Fontes schreef de column Liefde voor artikel 1 en stoere meisjes. Op donderdag 26 mei gingen we in de Centrale Bibliotheek in gesprek over Verbinding met je bestemming. Geïnspireerd door de trailer Omdat je wortelt van Halina Zalewska en een gesprek met Ebru Aydin over haar wortels en bestemming. Ali Amghar schreef een column over De bestemming en de reis.

IMG_2944 (1)Op zaterdagochtend 28 mei gingen buurtbewoners in het Strandpaviljoen met elkaar in gesprek over Verbinding Dichters/Rivierenwijk. Op maandagavond 30 mei was er een NederEngelse dialoog over Connecting with your destination in Bibliotheek Oog in Al.

Reageren is niet mogelijk