Webredacteur gezocht

Ben je geïnteresseerd in dialoog on diversiteit en inclusie te bevorderen? Vind je het een uitdaging om over actuele thema’s te schrijven, verschillende  perspectieven te belichten, veel verschillende mensen aan te spreken? Zorg je graag voor een overzichtelijke en aantrekkelijk website met heldere content? Draag je graag een steentje bij aan een inclusieve samenleving? Misschien is deze functie iets voor jou!

De functie

Je zorgt voor een actueel en helder overzicht van komende evenementen op de website van utrechtindialoog.nl. Je gebruikt heldere taal die mensen uit verschillende werelden aanspreekt. Je nodigt uit om aan te sluiten met inspiratie op het thema vanuit verschillende perspectieven. Je zorgt voor korte persoonlijke impressies van opbrengsten en betrokkenen bij de organisatie. De website is gemaakt in wordpress met een evenementenmodule en de bron voor nieuwsbrief en socials.

webredacteur_uitgelicht-345x245Je taken:
– schrijven en redactie evenementen: aankondigingen dialoogbijeenkomsten, dialooglabs, dialooghuiskamers, workshops en trainingen
– schrijven en redactie van nieuwsberichten rond speciale thema’s, week van de dialoog, tegen eenzaamheid, vredesweek.
– schrijven en redactie van impressies van evenementen en gebaseerd op korte waarderende interviews met betrokkenen
– homepage, menu’s en overzichtpagina’s op website actueel houden (optioneel)
– schrijven van persberichten en samenstellen nieuwsbrieven (optioneel).

Jouw profiel

Je hebt gevoel voor taal, een toonzetting die veel Utrechters aanspreekt. Je vindt het een uitdaging om vanuit verschillende perspectieven te schrijven, actuele thema’s vanuit verschillende kanten te belichten en een brede groep Utrechters aan te spreken? Je gebruikt heldere taal, hebt goede kennis van het Nederlands, woont in Utrecht en kan zelfstandig werken. We vragen en inzet van 4 tot 8 uur per week voor minstens een half jaar. Invulling kan in overleg.

Ons aanbod

– een boeiende functie waarin je verschil kunt maken bij een organisatie die er toe doet
– een groot netwerk van betrokken Utrechters en organisaties
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– coaching in je professionele ontwikkeling
– training en vergoeding van onkosten
De functie kan flexibel worden ingevuld en is geschikt voor jong, oud, nieuw en iedereen die inclusiever wil leren denken en schrijven andersoortige werkervaring op wil doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. We kunnen de functie in overleg aanpassen aan je mogelijkheden en wensen.

Interesse?

Heb je interesse? Schrijf je in voor een dialoog om kennis te maken en maak daarna een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk