Tournee Utregs requiem

Uniek muziekstuk over echte Utrechtse levens met aansluitend dialoog over de thema’s die tijdens de voorstelling aan de orde komen. Wil je deelnemen aan een buurtconcert plus dialoog van het Utregs Requiem in jouw buurt? Bekijk de mogelijkheden hieronder en meld je aan!

Utregs Requiem

Utregs requiem is een uniek muziekstuk over echte Utrechtse levens waarin verschillende thema’s aan de orde komen. Vier componisten laten ons horen hoe het leven van zes gewone Utrechters een positieve wending nam nadat zij met een traumatische gebeurtenis of de dood werden geconfronteerd. Dit stuk gaat op 17 februari 2019 in première in TivoliVredenburg en wordt uitgevoerd door het Insomnio Ensemble en Kamerkoor Neon met solisten Esther Kuiper en Michael Wilmering. Daarna volgt een tournee langs Utrechtse buurtpodia met aansluitend de mogelijkheid om hierover in gesprek te gaan. Deze concerten zijn een vervolg op de succesvolle eerste editie van het ‘Utregs Requiem’ in 2018 (‘Waarheen leidt de weg’).

Tournee langs buurtpodia met nagesprek

Vrijdag 22 maart, 19:30 uur de Musketon Lunetten
Zondag 24 maart 14 uur De Nieuwe Jutter Utrecht
Zondag 24 maart, 20:00 uur Het Wilde Westen
Zondag 7 april 14 uur Bij Bosshardt Kanaleneiland
Zondag 5 mei 19:30 uur Podium Oost Utrecht
Extra optie: Dinsdag 7 mei, 10-12 uur Odensehuis (zonder voorstelling!), aanmelden kan via info@inloophuisandante.nl

Dialoog begeleiden?

Utrecht in DialoogWil/kun je een of meer dialogen begeleiden aansluitend op de buurtconcerten? Meld je aan als dialoogbegeleider via de rode knop bij het evenement. Of stuur een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Kosten

De bijdrage voor de buurtconcerten varieert per locatie. Deelname aan het nagesprek is gratis. Voor de première in TivoliVredenburg op 17 februari kun je een kaartje kopen bij Tivoli Vredenburg (18 euro).

Reageren is niet mogelijk