13 maart: Thuis in Overvecht

Op dinsdag 13 Maart van 10.00 uur tot 12.00 uur gaan we in Buurtkamer De Klop, Andesdreef 11 in dialoog over Thuis in Overvecht! Wil je hierover mee praten, in gesprek met anderen over je ervaringen, wat je belangrijk vindt, je toekomstdroom, wat je kunt doen om een betere toekomst dichterbij te brengen? Je bent van harte welkom! Ook bij de lunch na afloop (kosten 3 euro).

Na een kort voorprogramma  ga je in gesprek over je thuis voelen, wat thuis in Overvecht voor je betekent. Je kunt je hier aanmelden.

Thuis in Overvecht

In deze dialoog gaan we het gesprek aan over Thuis in Overvecht: waar ben je thuis, kom je thuis, voel je je thuis? Wat is thuis eigenlijk? Is thuis hier en nu of een herinnering aan vroeger, een nestgeur? Wat heb je nodig om thuis te zijn, te komen, je thuis te voelen? Is thuis een plek of kun je je op meer plaatsen thuis voelen? Kun je zelf een thuis creëren in je wijk, op je werk, in een ander land, in een cultuur die je vreemd is? Hoe doe je dat? En wat is je ideaal als het gaat om Thuis in Overvecht?

Wat is een dialoog?

In een dialoog staat luisteren voorop. Je onderzoekt ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt dromen en wat je doet om die te realiseren. Als je met jongeren met verschillende achtergronden naar elkaar luistert, met elkaar in dialoog gaat worden andere mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt overeenkomsten, verschillen en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies.

Meer

Wat is een dialoog?
Thema Thuis
Inschrijven dialoogtafel
Buurtkamer De Klop

Reageren is niet mogelijk