Samen Leven in Utrecht-West

Samen leven in Utrecht West
Dialoog in de wijk

Ben je een nieuwe buurtbewoner in Utrecht West of woon je hier al heel lang? Hoe ervaar jij het samen leven in de wijk? Op welke manier beïnvloedt het contact tussen jou en je buren je dagelijkse leven? Verandert dat contact door lokale, nationale en internationale ontwikkelingen? En als dat zo is, heb je dan het gevoel dat je een kant moet kiezen?
Utrecht in Dialoog en De Voorkamer nodigen je uit deel te nemen aan een dialoogtafel waar je ervaringen en dromen kunt delen in een open en respectvolle omgeving.
We nodigen je uit om deel te nemen aan:

De dialoogtafel : Samen leven in Utrecht West
Op 29 maart 2017 tussen 16:00 en 18:00 uur
De Voorkamer, Kanaalstraat 225
Wij zorgen voor koffie en thee.

In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt, maar om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen. In een dialoog onderzoek je samen waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom. Lees hier meer over wat een dialoog is.


Partners:
Utrecht in Dialoog wil Utrechters van 8 jaar en ouder die elkaar anders niet zouden gekomen in gesprek brengen over thema`s die maatschappelijk relevant en/of spannend zijn. Om hen en Utrecht te versterken, verbinden en verrijken.

De Voorkamer is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voor nieuwkomers en de lokale bevolking (voor workshop eigenaren, professionals in kunst en design en andere enthousiastelingen). In deze ruimte kunnen zij elkaar ontmoeten en hun specifieke vaardigheden, interesses en talenten gebruiken om de ruimte te ontwikkelen, zowel in de inrichting als door evenementen.

Het aantal plaatsen is beperkt. Als je geïnteresseerd bent, schrijf je dan in via deze link.

 

Reageren is niet mogelijk