Samen leven Rivieren-Dichterswijk

IMG_2942 (1)Buurtbewoners van Rivieren- en Dichterswijk gaan donderdagochtend 14 juli met elkaar in gesprek over Samen leven in de wijk. Hoe is het om samen in de Rivieren- en Dichterswijk te wonen, elkaar te ontmoeten, de hand toe te steken en wellicht een handje te helpen? In groepen van 6 tot 8 personen delen we ervaringen, dromen en wat we kunnen doen. Je bent van harte welkom op donderdagmorgen 14 juli van 10 tot 12 uur in Het Trefpunt, Rijnlaan 165, 20, 3522 BJ Utrecht. U kunt zich hier aanmelden

Bericht-wijkkrant-Rivierenwijker-dialoog-juni16Inspirerende wijkdialoog

Op zaterdagochtend 28 mei was er een wijkdialoog over Verbinding in de Rivieren-Dichterswijk. Wijkbewoners deelden in het Strandpaviljoen hun ervaringen en dromen over verbinding in de wijk. Het enthousiasme van de aanwezigen over de dialoog was groot. Eén van de aanwezigen schreef een bericht in de wijkkrant De Rivierenwijker: “Wat een leuke mensen heb ik daar ontmoet. Heel inspirerend.”

Samen leven in de wijk

samenOp verzoek van wijkbewoners wordt er nu voor de tweede maal in Rivieren-Dichterswijk een dialoog georganiseerd over het thema Samen leven in de wijk. Komt u ook? Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers gaan we opnieuw met elkaar in gesprek over eigen ervaringen met samen leven in de wijk. De vorm van het gesprek is een dialoog. Hierin staat luisteren naar elkaar voorop. Een aantal wijkbewoners van de eerste dialoog komt op 14 juli weer en neemt iemand mee.

Meer

Flyer-Dialoog-RivierenDichterswijk
Aanmelden
Wat is een dialoog
Verbinding Rivieren Dichterswijk 
Thema Verbinding

Reageren is niet mogelijk