Samen leven in Rivieren & Dichterswijk

Schermafbeelding 2017-03-05 om 14.30.47

Buurtbewoners in Rivieren- en Dichterswijk gaan op zaterdag 1 april (geen grap) van 9:30 tot 12 uur met elkaar in gesprek over ‘Samen leven in Rivieren & Dichterswijk’. Al vier keer eerder gingen bewoners met elkaar aan tafel. Op verzoek komt er nu een vijfde wijkdialoog. Je kunt je hier inschrijven of persoonlijk aanmelden bij Greet (06-25002965), Monique (06-44488016) of Leonie (06-12603091)

Wijkbewoners welkom

Bericht-wijkkrant-Rivierenwijker-dialoog-juni16Misschien las u in De Rivierenwijker al eerder een bericht over de eerste wijkdialoog? Of wellicht hoorde u van een wijkbewoner over de eerdere wijkdialogen in Rivieren- en Dichterswijk? Na een aantal inspirerende gesprekken willen we opnieuw met u als wijkbewoners om tafel. Want het smaakte naar meer. Wij nodigen u uit uw ervaringen en wensen over ‘samen leven in Rivieren- en Dichterswijk’ te delen met anderen uit uw eigen wijk. In kleine groepen gaan we in gesprek en ontdekken hoe dit is voor u en anderen in uw wijk.In kleine groepen delen we eigen ervaringen en dromen. Al vier keer eerder gingen bewoners ook met elkaar om tafel tijdens wijkdialogen over verbinding in de wijk. Op verzoek van hen komt er een vierde wijkdialoog. Iedereen uit Rivierenwijk en Dichterswijk is van harte welkom.

Met elkaar in gesprek

IMG_2942 (1)In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders, voor deze dialogen zijn dat Greet en Monique.

Meer

Aanmelden
Wat is een dialoog

 

 

Reageren is niet mogelijk