11 november: Samen delen (Sint Maarten)

delen-ijsjeWil je jouw verhaal met andere kinderen delen? Nieuwsgrierig naar verhalen van andere kinderen? Kom 11 november 2017 luisteren, tekenen en praten in de Centrale Bibliotheek op de Stadhuisbrug. Na het verhaal van Sint Maarten ga je in gesprek met andere kinderen over delen. Met wie vind jij het fijn om iets te delen? Hoe doen andere kinderen dat? Van 14:00 tot 16:00 uur in de centrale Bibliotheek op de stadhuisbrug, Oudegracht 167, jeugdafdeling. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar en ouders zijn van harte welkom! Je kunt je hier inschrijven.

Feest van delen

schermafbeelding-2016-10-15-om-19-00-12Sint Maarten is het feest van het delen! Sint Maarten, de beschermheilige van Utrecht deelde zijn jas 1700 jaar geleden met een bedelaar. Zaterdag 11 november 2017 praten we over wat wij nu delen, met wie en hoe wij delen. Je gaat aan tafel met andere kinderen in gesprek over het feest van delen en tekent je eigen droom. Ouders gaan met elkaar aan tafel. Tot slot delen kinderen en ouders hun verhalen met elkaar.

Kinderdialoog

In een kinderdialoog ga je op gelijkwaardige basis in gesprek. Iedereen doet mee en iedere ervaring telt. We luisteren aandachtig, delen persoonlijke ervaringen en sschermafbeelding-2016-10-15-om-18-38-11preken vanuit ons hart. Een kinderdialoog vindt plaats aan een tafel van maximaal acht personen en duurt ongeveer een uur. Een getrainde dialoogbegeleider zorgt ervoor dat iedereen naar elkaar luistert en aan bod komt.

Meer

Aanmelden
Sint Maarten
Kinderdialoog
Training kinderdialoog
Agenda dialoogtafels

Reageren is niet mogelijk