4 april: Afscheid nemen

Op woensdag 4 April van 17.30 uur tot 20.00 uur organiseert Utrecht in dialoog een ontmoetingsdiner met dialoog in RestoVanHarte over Afscheid! Ter ere van het afscheid van Esmee van Eijk van Resto vanHarte met een speciaal voorprogramma met Willy nap over Afscheid nemen.

Wil je mee praten onder het genot van een 3-gangendiner, in gesprek met anderen over wat betekent afscheid nemen voor jou betekent, en hoe doe je dat? Wat je hierin belangrijk vindt, wat je ideale afscheid is en hoe je dat kunt doen? Je bent van harte welkom!

Na het voorprogramma gaan we aan tafel in gesprek onder het genot van een heerlijke drie-gangenmaaltijd van Resto. Je kunt je hier aanmelden. Voor de maaltijd vraagt Resto vanHarte een bijdrage van €7,- , met U-pas €4,-.

Afscheid

Ter ere van het afscheid van Esmee van Eijck gaan we na de liederen van Willy Nap op onderzoek naar de betekenis van afscheid.

Wat betekent afscheid voor jou? Gaat het over terugkijken, herdenken, verdriet of is het een moment van opluchting, ruimte geven aan iets nieuws? Hoe neem jij afscheid, doe je dat van harte, blik je graag nog eens terug of ga je het liever uit de weg, verdwijn je liever met de noorderzon? En wat als je gedwongen afscheid moet nemen van je partner, vrienden, je familie, school, je baan, je verleden of de plek waar je vandaan komt? Hoe ga je dan verder, begroet je de wereld, wat zich aandient? Bied een afscheid ook de kansen of mogelijkheden om hallo te zeggen? Is een afscheid definitief of tijdelijk? Kan een afscheid bevrijdend werken, rust geven, geluk brengen? Op welke manier zou jij graag afscheid willen nemen?

Wat is een dialoog?

In een dialoog staat luisteren naar elkaar voorop. Je onderzoekt verschillende ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt idealen en wat je kunt doen om die te realiseren. Als je met mensen met verschillende achtergronden ervaringen deelt, in dialoog gaat ontdek je andere werelden en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt verschillen, overeenkomsten en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies.

Praktisch

Locatie Resto VanHarte Overvecht:
Zimihc theater Stefanus, Brazilliëdreef, 3563CK, Utrecht.
Tijd: van 17:30 uur tot 20:00 uur.
Je kunt je hier aanmelden.
Bijdrage maaltijd: €7,- / U-pas €4,-.
Reserveren van de maaltijd kan bij Resto.
Dieetwensen graag doorgeven aan d.hoekstra@restovanharte.nl.

Meer

Wat is een dialoog
Flyer Restodialoog Afscheid
Resto-dialogen 2018
Resto VanHarte Overvecht
Willy Nap

Reageren is niet mogelijk