Coördinator jongerendialoog

6Ken je de kracht van dialoog? Ben je thuis in de rijke en veelvormige wereld van jeugd en jongeren? Wil je mensen en perspectieven verbinden, verrijken en versterken? Wil je weten wat er echt speelt, en draag je graag een steentje bij aan de manier waarop we samenleven? Dan is de functie van projectcoordinator jongerendialoog bij Utrecht in Dialoog misschien iets voor jou. Zeker als je ook nog praktisch, ondernemend, creatief en enthousiast bent. Het gaat om een vrijwillige functie.

De functie

Je verbindt jongeren(organisaties) en andere partners in dialoog, met gesprekstafels, workshops, trainingen, festivals, projecten en meer. Je helpt lastige thema’s en zorgen bespreekbaar te maken, verschillende perspectieven onderzoeken om tot nieuwe inzichten te komen en aan verandering te werken. Je onderzoekt met stagiaires en partners welke dialoogvormen en thema’s Utrechtse jongeren uit verschillende werelden aanspreken.

Je taken

Je geeft samen met anderen uitvoering aan de volgende taken:
– online dialoog community bouwen, versterken en verrijken
– jongeren helpen actuele thema’s te bespreken en onderzoeken
– ervaringen, inzichten en perspectieven in tekst, beeld, video, blogs, vlogs helpen brengen
– dialoogactiviteiten van jongeren(organisaties) en partners versterken en verbinden
– jongeren(organisaties) helpen om dialoogprojecten te ontwikkelen in onderwijs, zorg/welzijn, werk/stage en sport & spel
– dialoog tussen jongeren(organisaties) en met volwassenen/opvoeders faciliteren
– dialoogbijeenkomsten, trainingen en evenementen helpen organiseren
– jongeren(organisaties) (waarderend) coachend verder helpen met hun ideeën en initiatieven

Jouw profiel

radertjes-HCMIJe kent de waarde van dialoog en weet wat Utrechtse jongeren beweegt en aanspreekt. Je bent een netwerker, thuis in verschillende werelden, ook de digitale wereld, en maakt gemakkelijk contact met jong en oud, rijk en arm, zwart en wit en alles wat daar tussenin zit. Je bent praktisch, ondernemend, creatief en enthousiast. Je woont in Utrecht, vindt het belangrijk om zinvol bezig te zijn, iets te betekenen en werkt graag zelfstandig en samen met mensen uit andere werelden. Je kunt je minimaal 8 uur per week gedurende minstens een half jaar inzetten. De functie is ook geschikt als je niet zo goed weet wat je wilt, werkervaring zoekt, andere werelden wilt verkennen, een netwerk wilt opbouwen, wilt wennen aan het arbeidsproces of aan werken als zelfstandig sociaal ondernemer.

Ons aanbod

utrechtindialoog
– een boeiende en relevante functie bij een organisatie die er toe doet
– een leuk team van vrijwilligers met verschillende talenten
– de workspace van De Alchemist als inspirerende werkplek
– een uitgebreid netwerk van betrokken Utrechters/organisaties
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– coaching in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
– trainingen en workshops en vergoeding van onkosten
We kunnen de functie in overleg aanpassen aan je mogelijkheden en wensen. Je kunt de functie ook samen met een maatje/partner invullen. Een functie als trainee of stageplek behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Kijk op de website voor meer informatie over Jongerendialoog. Heb je interesse of wil je meer weten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk