Projectleider Elkaar Zien

Week van de dialoogBen je initiatiefrijk, sterk in netwerken, verbinden en communicatie? Vind je het leuk om samen met vrijwilligers en partners een inspirerend evenement te organiseren dat Utrechters uit verschillende werelden verbindt? Vind je het leuk om een “feest van elkaar zien” te maken van de week van de Dialoog 2018? Geloof je in de kracht van dialoog en draag je graag je steentje bij aan de Utrechtse samenleving? Misschien is de functie van Projectleider Elkaar zien dan iets voor jou?

Feest van elkaar zien

Samen met vrijwilligers en partners maak je van de Week van de dialoog 2018 een feest waarin Utrechters die elkaar niet vanzelf tegenkomen elkaar zien, ontmoeten en in gesprek gaan. Je ontwikkelt een programmavoorstel met verschillende activiteiten, zorgt voor inhoudelijke inspiratie in samenspraak met (culturele) partners, stadsbewoners en vrijwilligers. De landelijke week van de Dialoog vindt plaats van 2 t/m 11 november 2018.

Je belangrijkste taken:

– Een inspirerend programma ontwikkelen voor de Week van de Dialoog samen met stadsgenoten, vrijwilligers en partners.
– Inhoudelijke verdieping en verbeelding van het thema Elkaar zien, samen met culturele partners
– Evenementen, activiteiten en dialoogbijeenkomsten organiseren en voorbereiden rond het thema Elkaar Zien
– Motiveren, betrekken en coördineren van vrijwilligers, stadsgenoten en partnerorganisaties die bijdragen aan de week van de dialoog

Inspirerende trekker

We zoeken een inspirerende trekker die zich tot het einde van dit jaar 8 tot 16 uur per week wil inzetten.Een creatief organisatietalent met een breed netwerk in de stad die verschillende werelden op creatieve wijze kan verbinden. De functie kan in overleg flexibel worden ingevuld. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt na de zomer. De landelijke week van de Dialoog vindt plaats van 2 t/m 11 november 2018.

Ons aanbod

– een veelzijdige functie bij een organisatie die er toe doet
– een inspirerend netwerk van betrokken Utrechters en maatschappelijke organisaties
– professionele begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– een inspirerende werkplek bij De Alchemist en een leuk team van vrijwilligers met verschillende talenten
– vergoeding van onkosten en de mogelijkheid om trainingen te volgen
We kunnen de functie in overleg aanpassen aan jouw mogelijkheden en wensen.

Meer informatie

Kijk op deze site voor meer informatie over Utrecht in Dialoog en op facebook en twitter. Heb je interesse of wil je meer weten? Schrijf je in voor een dialoog en/of training om kennis te maken met de methodiek en de mensen achter Utrecht in Dialoog. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk