Penningmeester/bestuurslid gezocht

Utrecht in Dialoog zoekt een penningmeester/bestuurslid. Wil je bijdragen aan een initiatief dat er echt toe doet? Iets betekenen voor Utrechters, in wijken en buurten? Je netwerk uitbreiden en ervaring opdoen? Mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Utrecht in Dialoog brengt mensen met verschillende achtergronden op gelijkwaardige basis in gesprek over thema’s die leven. Voor verrassende ontmoetingen, meer inzicht, nieuwe perspectieven en verbonden gemeenschappen. Iedereen is welkom. Vooral mensen die minder gezien, gehoord, herkend en erkend worden en er graag bijhoren!

Wie zoeken wij?

euro-76019_640Wij zoeken een bestuurslid met interesse voor financiën, die wil meedenken over de (financiële) koers van de organisatie en fondsenwerving. Een penningmeester/bestuurder die ongeveer 8 a 10 uur per maand vrij kan maken en zich voor minstens twee jaar wil verbinden. Iemand die een netwerk in Utrecht heeft of wil opbouwen, dialoog een warm hart toedraagt en een ambassadeursfunctie wil vervullen. In ons streven naar meer diversiteit verwelkomen we graag jonge mensen met een bi-culturele achtergrond. En we waarderen natuurlijk ook reacties van echte Utrechters en internationals.

Wat is jouw rol?

  • je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer
  • je bewaakt begrotingen, budgetten en geldstromen
  • je verzorgt de financiële verantwoording en jaarrekening
  • je informeert het bestuur over de financiële stand van zaken
  • je denkt mee over de (financiële) koers van de organisatie
  • je denkt mee in fondsenwerving en meervoudig verdienmodellen

Wat bieden wij?

Utrecht in Dialoog is een netwerkorganisatie van mensen en organisaties in Utrecht die dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.We bieden:

– een verantwoordelijke functie bij een organisatie die er echt toe doet
– een uitgebreid netwerk van maatschappelijk betrokken Utrechters en organisaties
– verrassende ontmoetingen, verdiepende gesprekken en nieuwe inzichten
– je draagt bij aan het versterken, verbinden en verrijken van Utrechters, aan verbonden gemeenschappen als bescherming tegen polarisatie en eenzaamheid
– een overzichtelijke boekhouding  in e-boekhouden
– een senior boekhouder als sparring partner
– ruimte voor vernieuwing en persoonlijke doorontwikkeling

Iets voor jou?

Is dit iets voor jou of wil je meer weten? Mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk