1. Evenementen
  2. Vrijmakers

Vrijmakers

Vrijmakers Gigi en Jessica verwonderen zich erover dat het zo moeilijk is om open en luchtig met anderen te praten over seksualiteit en intimiteit. Terwijl ze voor iedereen op de een of andere manier een rol spelen. Om dat te veranderen, hebben zij de Vrijmakers opgericht.

Gigi Dingler

Gigi faciliteert meer dan tien jaar groepsgesprekken waarin deelnemers uiteenlopende thema’s op open wijze onderzoeken. Op het maatschappelijke, zakelijke en persoonlijke vlak. Gigi is maatschappelijk ondernemer en werkt als jongerencoach. Gigi heeft een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling en heeft daarin diverse paden bewandeld. “Mijn seksualiteit ontdekken, is een belangrijk onderdeel van mijn persoonlijke ontwikkeling. De laatste jaren ben ik vrijer geworden en dat levert mij veel op: plezier, verbinding, bijzondere ontmoetingen, ontspanning en levenslust.”

Jessica Slijpen

Jessica verdiept zich als economisch psycholoog al jaren in gedrag, met een bijzondere interesse in de drempels en verleiders die gedrag beïnvloeden. Ze ontwikkelt concepten die mensen helpen om inzicht te krijgen in hun eigen gedrag en dit aan te passen als zij dit wensen. Jessica heeft veel ervaring met workshops geven, interviewen en coachende gespreksvoering. “Ik voel dat ik, wat seksualiteit betreft, zeker in het begin stappen heb overgeslagen. Ik beleef veel plezier in bed (en daarbuiten) en voel tegelijkertijd dat ik nog een heleboel kan ontdekken. Bijvoorbeeld over verleiding, opwinding en controle (loslaten!). Een leuk pad om verder te bewandelen.”
Vandaag

Reacties zijn gesloten.