Ontmoet & Wandel met vrijwilligers

Ben jij vrijwilliger bij Utrecht in Dialoog en wil jij je enthousiasme graag delen met andere vrijwilligers? Vraag jij je wel eens af wie nou toch al die andere vrijwilligers zijn? En zou je ze graag beter leren kennen? Geef je dan op voor Ontmoet & Wandel met vrijwilligers!

Ontmoet & Wandel is een initiatief dat is ontstaan in Coronatijd onder het motto beter een goeie buur dan een verre vriend. Eerst wordt er online met elkaar en het thema kennisgemaakt. Je wordt gekoppeld aan een wandelpartner en maakt een afspraak voor de wandeling. Tijdens de wandeling verken je samen het thema en leer je elkaar kennen. Voorbeelden van thema’s die al langs geweest zijn: Vieren (in coronatijd), lentekriebels en vrijheid blijheid? Wil je meer weten over Ontmoet & Wandel? Dat kan hier.

Lijkt het jou leuk om andere vrijwilligers op deze manier te ontmoeten? Stuur dan een mail naar Evelyn via: info@utrechtindialoog.nl. Zij neemt contact met je op en koppelt jou aan een andere vrijwilliger. Het enige wat je dan nog te doen staat? Lekker wandelen en je ervaringen delen!

Reageren is niet mogelijk