Content manager website

Lijkt het je leuk om de online content van UtrechtinDialoog.nl op orde te houden en het bereik te vergroten? Om met betrokken Utrechters dialoog in beeld te brengen rond thema’s die leven? Ben je sterk in webredactie, informatiebeheer, interculturele communicatie en online marketing? Gebruik je heldere taal en werk je graag met verschillende mensen samen? Misschien is deze functie iets voor jou!

Hart van Utrecht in Dialoog

Utrechtindialoog.nl is het kloppende hart van de dialoog gemeenschap waar iedereen alle informatie kan vinden over Utrecht in Dialoog en zich kan aanmelden voor wat er te doen is. De content vormt de basis voor alle online communicatie en marketing over dialoogbijeenkomsten, trainingen en workshops, over wie we zijn, hoe we werken en met wie. De online specialist zorgt ervoor dat utrechtindialoog.nl overzichtelijk, volledig, actueel en aantrekkelijk blijft voor iedereen. Door te werken aan aansprekende inhoud, een heldere informatiestructuur, gebruik en bereik.

Wat ga je doen?

  • Zorgen voor heldere content, structuur en vindbaarheid van webpagina’s, nieuwsberichten en evenementenagenda met dialoogtafels en trainingen. Met aandacht voor taal, structuur, deeplinks, leesbaarheid, afspraken en partnerships. In het Nederlandse en Engelse deel.
  • Kwaliteit en goed gebruik van utrechtindialoog.nl (beeldbank, evenementenmodule en vertaalmodule) bevorderen in samenspraak met vrijwilligers, stagiaires en partners. Ook met het oog op online marketing en promotie.
  • Online marketing en promotie: online posts, via social media, linkmarketing en campagnes
  • Zoekmachineoptimalisatie door SEO, trefwoorden, samenvattingen, Google Analytics en Google adds.

Wat vragen we?

  • Utrecht in DialoogJe bent sterk in eenvoudige en voor iedereen begrijpelijke (beeld)taal zonder oordeel in tekst en beeld, je denkt en schrijft dialogisch en inclusief
  • Je bent thuis in het CMS van WordPress en informatiebeheer, werkt je snel in, houdt overzicht, werkt ordelijk en gestructureerd
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken, neemt verantwoordelijkheid en kunt anderen begeleiden en motiveren
  • Je onderschrijft de dialoogprincipes/waarden en hebt ervaring in interculturele communicatie
  • Je hebt een goede laptop en betrouwbaar internet om thuis en op locatie te kunnen werken. 

Wat bieden we?

– een verantwoordelijke vrijwilligersfunctie bij een organisatie die er toe doet
– de workspace van De Alchemist als inspirerende werkplek
– begeleiding bij je werk en ruimte voor ontwikkeling
– de mogelijkheid aan trainingen en workshops deel te nemen
– vergoeding van onkosten

Meer weten?

Wil je meer weten? Bekijk de website. Interesse? Mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk