Medewerker Evenementen

Utrecht in Dialoog werkt sinds corona veel online en zoekt een vrijwilliger voor de all round ondersteuning bij dialoogevenementen. Vind je het leuk om de wereld van (online)dialogen, workshops en trainingen te ontdekken en hier ondersteuning te bieden? Vind je het leuk om verschillende mensen en werelden te leren kennen? Help je graag mensen verder, ook bij gebruik van internet en zoom. Draag je graag je steentje bij aan contact tussen verschillende Utrechters? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

De functie

Je bent sociaal vaardig, praktisch en vindt het leuk om anderen te ondersteunen en verder te helpen in het gebruik van zoom. Je ondersteunt dialoogbegeleiders en trainers te benaderen en onderstenen. Misschien vind je het ook leuk om zelf online bijeenkomsten te hosten en/of een online dialoog organiseren rond een thema dat leeft. Je werkt hierin nauw samen met andere vrijwilligers, dialoogbegeleiders en tafelorganisatoren.

Je taken

  • administratieve ondersteuning en beheer van evenementen: inschrijvingen, reminders, deelnemers
  • begeleiding/ondersteuning bij hosting en online brengen van deelnemers
  • bemensing en ondersteuning van (online) dialoogbijeenkomsten, dialoogbegeleiders benaderen, gastvrouwen
  • helpen ontwerpen van online workshops, trainingen en webinars

Jouw profiel

Je bent thuis in online samenwerken en onderwijs op afstand en/of vindt het leuk om hier meer over te leren. Je vindt het belangrijk om verschillende Utrechters met elkaar in gesprek te brengen. Je kan goed zelfstandig en samen werken en woont in Utrecht. Je wilt je 4-8 uur per week inzetten voor Utrecht in Dialoog gedurende minstens een half jaar.

Ons aanbod

  • een innovatieve en veelzijdige functie bij een organisatie die er toe doet
  • de mogelijkheid om betrokken Utrechters te leren kennen en verschil te maken
  • begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
  • gezamenlijke workshops/labs waarin we met elkaar leren
  • vergoeding van onkosten

De functie kan flexibel worden ingevuld, worden aangepast aan je mogelijkheden en wensen, en is ook geschikt voor studenten, trainees, starters en ouderen die werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. Je kunt overdag en/of ’s avonds werken, vanuit huis en via Zoom.

Meer weten?

Heb je interesse of wil je meer weten? Sluit je aan bij een online dialoogbijeenkomst om kennis te maken en neem daarna contact op.

Reageren is niet mogelijk