Jongeren in dialoog

In dialoog kunnen jongeren met verschillende achtergronden, interesses en kansen elkaar ontmoeten en inspireren. Lees hier meer over jongeren in dialoog.

Samen sterker

In een gesprek leer je van elkaar, ontdek je dingen over jezelf, en een gesprek is een ontmoeting! Door met elkaar te praten begrijpen we elkaar ook beter, en gaan we polarisatie tegen. We delen verschillende ervaringen, manieren van denken en overtuigingen, en dat maakt dat we nieuwe inzichten krijgen.

Wat is een dialoog nou eigenlijk?

Een dialoog is een methode om met elkaar in gesprek te komen. Om verschillen en lastige thema’s bespreekbaar te maken. Tot nieuwe inzichten te komen. De basis van een dialoog is de bereidheid om te luisteren als uitnodiging om te spreken. Je gaat op gelijkwaardige basis in gesprek met elkaar. Iedereen doet mee en ieders inbreng telt.

Komende dialogen

Lijkt het jou leuk om in dialoog te gaan met leeftijdgenoten? Je bent van harte welkom!

Hier is een overzicht van de komende jongerendialogen, neem een kijkje, en klik op de rode knop om je aan te melden!

Komende trainingen

Doe mee!

Heb jij interesse om in dialoog te gaan over een onderwerp wat jou aanspreekt? Wil je zelf een dialoog leren begeleiden? Vindt je het leuk een vlog of podcast te  maken? Wil je graag stage lopen bij ons? Stuur een e-mail naar jongeren@utrechtindialoog.nl.

Meer

Jongeren in dialoog

Reageren is niet mogelijk