Zomerse ontmoetingen

Een zomers aanbod Noordoostdialogen voor ontmoeting en beweging in de buitenlucht rond het Griftpark. Je kunt deze zomer op verschillende manieren anderen ontmoeten, in gesprek over wat je bezig houdt, aan de wandel en samen dingen doen. Om de buurt en elkaar beter te leren kennen, elkaar te inspireren en in beweging te komen. Voor oud, jong, nieuwe generaties en een gezonde toekomst voor ons allemaal. Neem je oude,  jonge en nieuwe vrienden, buren en collega’s mee en sluit je aan. Ook Engelstaligen zijn van harte welkom!

Ontmoet & Wandel: Leer je buren kennen

Zomerse ontmoetingen Utrecht - leer je buren kennen

Een lichtvoetige serie waarin je verschillende mensen ontmoet, elkaar en de wijk ontdekt en wandelend in gesprek gaat. In de zomerse serie Ontmoet & Wandel maken we kennis met elkaar in een informele Zoom-sessie, met of zonder een hapje, drankje en bordje voor de buis. Tijdens deze sessie maak je een afspraak met je wandelmaatje op een moment dat in jullie agenda past. Lees de impressie van de zomerse Ontmoet & Wandel van Ineke Verheul en bekijk de video.

Kun je niet bij de matchsessie aansluiten en wil je toch in gesprek met een wandelmaatje? Mail naar info@utrechtindialoog.nl voor een blinde wandeldate!

Griftpark: Expeditie Nieuw Leven

Zomerse ontmoetingen Utrecht - Expeditie nieuw levenBen je nieuwsgierig naar nieuwe wildernis in de wijk? Heb je nieuw leven  ontdekt in jouw buurt, straat, wijk? Deel je foto met verhaal en sluit je aan bij deze expeditie! In drie bijeenkomsten ontdekken we moeder aarde, nieuw groen leven en onderzoeken we wat we kunnen doen voor natuur dichtbij. We samen aan de slag met ideeën die echt de moeite waard zijn. Zo mogelijk in de buitenlucht bij Stadsboerderij Griftsteede. Lees de column van Ineke Verheul over de Expeditie Moeder Aarde en sluit je aan!

Beerschoten: Gezond aan de wandel in groepsverband

Nu we weer in groepen kunnen lopen (her)starten we de Walky-Talky’s bij Beerschoten (De Biltsche Hoek) met Helène van der Poel. Met een groep in het bos wandelen, net buiten Utrecht nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek over een gezonde leefstijl. Je deelt ervaringen, inspireert elkaar en komt in actie om je eigen doelen te realiseren.

Gezonde zomerse ontmoetingen

Deze gezonde zomerse ontmoetingen zijn onderdeel van de de Buurtaanpak Erbij Horen en gerealiseerd in samenwerking met Wijkwijzer NoordOost, Utrecht Natuurlijk, Energie U, Beweegvriendelijke wijk, Faces for Change, Yalla Foundation en International Welcome Center Utrecht. Lees meer over de NoordOostdialogen met jong, oud en nieuw. De zomerse ontmoetingen zijn mogelijk gemaakt door het OranjefondsRCOAK, Fonds Sluyterman van Loo, VSB Fonds, Gezondheidspact Utrecht, en Gemeente Utrecht.

Logo gemeente Utrecht

Reageren is niet mogelijk