Gezonde gesprekken

Praten helpt! In een zomerserie gezonde onlinegesprekken onderzoeken inwoners, professionals en ondernemers wat in crisistijd werkt/helpt, wat dit brengt, wat we willen behouden en wat daarvoor nodig is. Een serie gesprekken over wat Utrechters willen als het gaat om gezond stedelijk leven in de toekomst en wat daarvoor nodig. De feestelijke afsluiting van deze ontdekkingstocht vond plaats bij BAK, Basis voor Actuele Kunst met eten van de Basis Activist Kitchen. Bekijk wat de live ontmoeting en online gesprekken gebracht hebben in de video en lees de column van Mirjam.

Thema’s en netwerken

De gesprekken zijn georganiseerd met verschillende netwerken die onderdeel zijn van het Gezondheidspact en vonden plaats op dinsdagmiddagen van 15:00 tot 17:00 uur in juni en juli rond verschillende thema’s die nu leven.

Gezond stedelijk leven

De gezonde onlinegesprekken zijn gerealiseerd met het Gezondheidspact in het kader van het project Online Erbij horen in Crisistijd. Met als partners Samen Kanaleneiland, Wijkcooperatie Kanaleneiland,  Kracht van ZuilenDe Nieuwe Jutter, Wilde WestenDe Pomp, Pharos, Vaccinatienetwerk Utrecht en Kunst en Gezondheid.  De feestelijke afsluiting van deze ontdekkingstocht vond plaats bij BAK, Basis voor Actuele Kunst met eten van de Basis Activist Kitchen. Bekijk de ruwe verslagen en de video met de opbrengsten van deze zomerserie.

Reageren is niet mogelijk