Gezonde gesprekken

Praten helpt! In deze zomerserie gezonde onlinegesprekken onderzoeken inwoners, professionals en ondernemers wat in crisistijd werkt/helpt, wat dit brengt, wat we willen behouden en wat daarvoor nodig is. Met elkaar brengen we in deze serie in beeld wat Utrechters willen als het gaat om gezond stedelijk leven in de toekomst en wat daarvoor nodig. Sluit je aan bij deze ontdekkingstocht want met elkaar komen we verder.

Thema’s die leven

De gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddagen van 15:00 tot 17:00 uur in juni en juli en gaan over verschillende thema’s die nu leven in verschillende netwerken die onderdeel zijn van het Gezondheidspact.

Op dinsdag 8 september vindt bij BAK, Basis voor Actuele Kunst een LIVE ontmoetingsdialoog plaats als feestelijke afsluiting.

Gezond stedelijk leven

De gezonde onlinegesprekken worden gerealiseerd met het Gezondheidspact in het kader van het project Online Erbij horen in Crisistijd. Met als partners Samen Kanaleneiland, Wijkcooperatie Kanaleneiland,  Kracht van ZuilenDe Nieuwe Jutter, Wilde WestenDe Pomp, Pharos, Vaccinatienetwerk Utrecht en Kunst en Gezondheid.

Reageren is niet mogelijk