Dialoogtraining voor begeleiders

Wil je een dialoogtafel begeleiden? Dat kan. Om gespreksleider te worden volg je een dialoogtraining. Deze training is gratis voor iedereen die gesprekken begeleidt voor Utrecht in Dialoog. De training is zowel geschikt voor beginners als voor meer ervaren gespreksleiders. Je kunt je hier aanmelden.

Dialoogtraining thema Thuis

Zaterdagmiddag 3 oktober 2015 van 14:00 -17:00 uur
Maliebaan 45, Utrecht. Aanmelden.

Het thema Thuis wordt ingeleid door Suzette van Ijssel van zininutrecht.nu. Zin in Utrecht is een samenwerkingsverband van professionele geestelijk verzorgers die aan inwoners van de gemeente Utrecht ondersteuning bieden op het terrein van zingeving, levensvragen en spiritualiteit.

deel-droom-en-doe1Aansluitend wordt een training verzorgd door Wilma de Buck en Joop Kools.  We lichten de achtergrond en principes van de Week van de Dialoog toe en oefenen met het begeleiden van dialoogtafels volgens de methode van de Week van de Dialoog. De methode is gebaseerd op Appreciative Inquiry en kent vier fasen: 1) kennismaken, 2) ervaringen uitwisselen, 3) dromen delen en 4) wat kun je doen.

Extra dialoogtraining

Woensdagavond 14 oktober 2015 van 19:00 -22:00 uur.
Maliebaan 45, Utrecht. Aanmelden.

Voor de mensen die op 3 oktober niet kunnen is er een extra dialoogtraining op 14 oktober van van 19:00 tot 22:00 uur. Zowel voor beginnende als meer ervaren gespreksbegeleiders. Deze training wordt verzorgd door Wilma de Buck en Joop Kools en is ook geschikt voor mensen die dit jaar de Stadsdialoog over zwarte piet willen begeleiden.

Reageren is niet mogelijk