Coordinator wijkdialogen

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarin je verschil kunt maken? Heb je passie voor online dialoog, ben je ondernemend, gedreven en praktisch? Dan is deze functie misschien iets voor jou. Je brengt Utrechters met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen over thema’s die leven, soms ook spannend zijn. Dat doen we in levende lijve en op de komende tijd vooral online. Je werkt met heel verschillende mensen en partners aan een verbonden stad waar mensen en talenten gezien worden en plek is voor iedereen. 

Wat ga je doen?

  • Doorontwikkelen van dialooggroepen in buurten met bewoners(groepen), partners en vrijwilligers om het gevoel van erbij horen te vergroten. Het betrekken van ouderen bij onlinedialogen vraagt speciale aandacht.
  • Je werkt met de positieve energie in de stad volgens de principes van de waarderende/constructieve dialoog aan co-creatie van online dialoogevenementen/series rond thema’s die leven, urgent zijn. Online en live inclusief communicatie met aandacht voor diversiteit in leeftijd, achtergrond, opleiding en cultuur.
  • De communicatie, marketing en PR helpen verzorgen rond evenementen, werving van deelnemers, online en offline, opbrengsten in beeld brengen, nieuwsbrieven verzorgen, bereik vergroten. Via facebook, online posts, linkmarketing en SEO willen we de betrokkenheid vergroten en verbreden.
  • Verzorgen van online workshops, labs en trainingen volgens de principes van de waarderende dialoog. Deze samen met vrijwilligers en partners voorbereiden.

Wat vragen we?

  • Je hebt passie voor (online) dialoog, kent de kracht van de waarderende dialoog en werkt volgens deze principes.
  • Je kunt goed luisteren en kan Utrechters met verschillende achtergronden en talenten ruimte bieden, betrekken, verbinden en inspireren
  • Je bent communicatief sterk, praktisch en handig met online systemen; je werkt ordelijk en gestructureerd, houdt overzicht en bewaakt de planning
  • Je bent ondernemend, gedreven, geïnteresseerd in mens en samenleving, werkt zelfstandig en in teamverband en neemt verantwoordelijkheid
  • Je bent vertrouwd met online systemen en online dialogen. Je hebt een laptop en betrouwbaar internet om thuis en op locatie te kunnen werken.

Wat bieden we?

– een boeiende en relevante functie bij een organisatie die er toe doet
– de workspace van De Alchemist als inspirerende werkplek
– een uitgebreid netwerk van betrokken Utrechters/organisaties
– begeleiding bij je werk en ruimte voor ontwikkeling
– de mogelijkheid aan trainingen en workshops deel te nemen
– een passende vergoeding als stagiair/trainee
De functie is geschikt voor starters op zoek naar (net)werk. We streven naar diversiteit in het team en kunnen de functie in overleg aanpassen aan mogelijkheden en wensen.

Meer weten?

Wil je meer weten? Bekijk deze website voor meer informatie en sluit je aan bij een van de komende evenementen. Interesse? Mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk