Online Dialoogbegeleiders gezocht

Ben je als dialoogbegeleider getraind in de methodiek van Nederland in Dialoog en wil je een online dialoog leren begeleiden?  Schrijf je in voor een Online Dialooghuis om te leren hoe een online dialoog werkt en om te oefenen. We oefenen met het thema van de eerstvolgende online contactdialoog en bereiden dit inhoudelijk voor.

Kun je een online dialoog begeleiden met behulp van Zoom? Meld je aan als dialoogbegeleider voor een online contactdialoog!

Hier vind je het dialooghandboek en de materialen >>>

Op de hoogte blijven?

Heb je passie voor dialoog, ben je een echte liefhebber? Blijf op de hoogte van het Dialooghuis, trainingen en workshops voor dialoogbegeleiders en coördinatoren via de nieuwsbrief van het dialoogcentrum. En volg ons op LinkedIn en Twitter!

Dialoogbegeleiders verwelkomen we ook graag in de facebookgroepen van dialoogbegeleiders en rond kinderdialoog.

Dialooghuis Maliebaan45

Maliebaan 45

Wil je je goed voorbereiden, een thema testen, uitproberen of verdiepen? Wil je andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen met een kinderdialoog of dialoog in het Engels of iets heel anders? Heb je vragen, goeie ideeën, plannen voor een specifieke dialoog? Kom naar Dialooghuis Maliebaan 45, de ontmoetingsplek voor dialoogbegeleiders en dialoogliefhebbers! Iedereen is welkom, ervaren begeleiders, Engelstaligen, starters, jong en oud. Iedere eerste woensdagavond van de maand op Maliebaan 45.

Wil je je voorbereiden? Andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen, een thema uitproberen, onderzoeken of verdiepen? Kom naar Dialooghuis Maliebaan 45. Iedere eerste woensdagavond van de maand.

Bekijk ook de volledige agenda van Dialooghuis Maliebaan 45.

Dialoog beter leren begeleiden?

Utrecht in DialoogWil je een opfristraining of leren een dialoog te begeleiden? Als je ervaring hebt als deelnemer aan dialogen en enthousiast bent geworden over de methodiek kun je zelf een dialoog leren begeleiden door een training te volgen.

Meer over het begeleiden van een dialoog >>>
Komende trainingen >>>
Komende dialoogtafels >>>

 

Reageren is niet mogelijk