Dialoogbegeleiders gezocht

Wil je een dialoog begeleiden en ben je getraind in de methodiek van Nederland in Dialoog? Klik op de dialogen hieronder en meld je aan!

Hier vind je het dialooghandboek en de materialen >>>

Wil je je voorbereiden? Andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen, een thema uitproberen, onderzoeken of verdiepen? Kom naar Dialooghuis Maliebaan 45. Iedere eerste woensdagavond van de maand.

Dialooghuis Maliebaan45

Maliebaan 45

Wil je je goed voorbereiden, een thema testen, uitproberen of verdiepen? Wil je andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen met een kinderdialoog of dialoog in het Engels of iets heel anders? Heb je vragen, goeie ideeën, plannen voor een specifieke dialoog? Kom naar Dialooghuis Maliebaan 45, de ontmoetingsplek voor dialoogbegeleiders en dialoogliefhebbers! Iedereen is welkom, ervaren begeleiders, Engelstaligen, starters, jong en oud. Iedere eerste woensdagavond van de maand op Maliebaan 45.

Bekijk ook de volledige agenda van Dialooghuis Maliebaan 45.

Verdiepingsworkshops

Wil je als dialoogbegeleider je kennis verbreden of verdiepen? Schrijf je in voor een vervolgtraining zoals De Kunst van het vragen stellen of een dialoogworkshop met Kees Voorberg. Wil je kennis maken met andere vormen van dialoog? Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Dialoog leren begeleiden?

Utrecht in DialoogWil je een opfristraining of leren een dialoog te begeleiden? Als je ervaring hebt als deelnemer aan dialogen en enthousiast bent geworden over de methodiek kun je zelf een dialoog leren begeleiden door een training te volgen.

Meer over het begeleiden van een dialoog >>>
Komende trainingen >>>
Komende dialoogtafels >>>

Op de hoogte blijven?

Heb je passie voor dialoog, ben je een echte liefhebber? Blijf op de hoogte van het Dialooghuis, trainingen en workshops voor dialoogbegeleiders en coördinatoren via de nieuwsbrief van het dialoogcentrum. En volg ons op LinkedIn en Twitter!

Dialoogbegeleiders verwelkomen we ook graag in de facebookgroepen van dialoogbegeleiders en rond kinderdialoog.

Reageren is niet mogelijk