Dialoogbegeleiders gezocht

Wil je een dialoog begeleiden en ben je getraind in de methodiek van Nederland in Dialoog? Klik op de dialogen hieronder en meld je aan!

  • Donderdag 27 juni 19 uur, Zijn wie je bent  in het Griftpark
  • Vrijdag 28 juni 19-21 uur, Uit de kast in de Kargadoor
  • Donderdag 1 juli, 9-11 uur, Vrouwendialoog in BuurtThuis Kanaleneiland Zuid met taalles
  • Donderdagavond 1 augustus Lekker oud in het Griftpark

Hier vind je het dialooghandboek en de materialen >>>

Wil je je voorbereiden? Andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen, een thema uitproberen, onderzoeken of verdiepen? Kom naar Dialooghuis Maliebaan 45. Iedere eerste woensdagavond van de maand.

Dialooghuis UtrechtMaliebaan 45

Wil je je goed voorbereiden, een thema testen, uitproberen of verdiepen? Wil je andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen met een kinderdialoog of dialoog in het Engels of iets heel anders? Heb je vragen, goeie ideeën, plannen voor een specifieke dialoog? Kom naar Dialooghuis Utrecht, de ontmoetingsplek voor dialoogliefhebbers! Iedereen is welkom, ervaren begeleiders, Engelstaligen en starters, jong en oud. Iedere eerste woensdagavond van de maand op Maliebaan 45.

Ontdek De Ander

De dialoogroep Lombok wil De Ander ontdekken in Zuilen, Ondiep, Kanaleneiland en Overvecht. Woensdagavond 3  juli verdiepen daarom in het Dialooghuis Maliebaan 45 het thema Ontdek de Ander / Discover The Other. Wanneer  en hoe is het jouw gelukt om De Ander  te ontdekken, mensen die je eerder niet kende, die heel anders zijn, leven, denken en kijken dan de mensen in jouw bubbel. We blikken terug op de dialoog van 21 mei en vooruit. Interesse? Kom luisteren, deel je ervaringen en dromen en sluit 3 woensdagavond 3 juli aan. En neem vooral iemand mee die niet op jouw lijkt en die je wilt ontdekken.

In de Week van de Dialoog staat alvast een dialoogbijeenkomst gepland om De Ander te ontdekken in De Domkerk.

Trainingen?

Utrecht in DialoogWil je een opfristraining of leren een dialoog te begeleiden? Als je ervaring hebt als deelnemer aan dialogen en enthousiast bent geworden over de methodiek kun je zelf een dialoog leren begeleiden. Je start met het volgen van een training.

Meer over het begeleiden van een dialoog >>>

Komende trainingen >>>

Komende dialoogtafels >>>

 

Verdiepingsworkshops

Wil je je kennis verdiepen? Schrijf je in voor de verdiepingsworkshop De Kunst van het vragen stellen. Wil je kennis maken met andere vormen van dialoog? Schrijf je in voor een dialoogworkshop Ubuntudialoog met Mijnie Oostrom. Wil je je dialoogkennis verbreden of verdiepen? Schrijf je in voor een dialoogworkshop met Kees Voorberg.

Op de hoogte blijven?

Heb je passie voor dialoog, ben je een echte liefhebber? Blijf op de hoogte van het Dialooghuis, trainingen en workshops voor dialoogbegeleiders en coördinatoren via de nieuwsbrief van het dialoogcentrum. En volg ons op LinkedIn en Twitter!

Dialoogbegeleiders verwelkomen we ook graag in de facebookgroepen van dialoogbegeleiders en rond kinderdialoog.

Reageren is niet mogelijk