Dialoogbegeleiders gezocht

Kun je online een dialooggroep begeleiden met gebruik van Zoom? Wil je een online dialoog hosten? Meld je aan als dialoogbegeleider en/of host voor een van de komende online dialogen:

Hier vind je het dialooghandboek en materialen >>>

Ben je een ervaren dialoogbegeleider en wil je een vaste groep begeleiden en coördineren. Neem contact op!

Online dialoog leren begeleiden

Utrecht in DialoogWil je leren een online dialoog te begeleiden? Wil je een opfristraining in het dialoog begeleiden? Schuif aan bij een van de komende dialogen en schrijf je vervolgens in voor de training online dialoog begeleiden. 

Ben je al getraind in de methodiek van Nederland in Dialoog en wil je een online dialoog begeleiden?  Schrijf je in voor een Online Dialooghuis om te oefenen.

Meer over het begeleiden van een dialoog >>>
Komende trainingen >>>

Online Dialooghuis (Maliebaan 45)

Wil je je goed voorbereiden, een thema testen, uitproberen, onderzoeken of verdiepen? Wil je andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen met een kinderdialoog of dialoog in het Engels of iets heel anders? Heb je vragen, goeie ideeën, plannen voor een specifieke dialoog? Kom naar het (online) Dialooghuis, de ontmoetingsplek voor dialoogbegeleiders en dialoogliefhebbers! Iedere eerste woensdagavond van de maand. Iedereen is welkom, ervaren begeleiders, Engelstaligen, starters, jong en oud.

We ontmoeten elkaar zo mogelijk live aan de Maliebaan 45. Via Zoom deelnemen is ook mogelijk. 

Op de hoogte blijven?

Heb je passie voor dialoog, ben je een echte liefhebber? Blijf op de hoogte van het Dialooghuis, trainingen en workshops voor dialoogbegeleiders en coördinatoren via de nieuwsbrief van het dialoogcentrum. En volg ons op LinkedIn en Twitter!

Dialoogbegeleiders verwelkomen we ook graag in de facebookgroepen van dialoogbegeleiders en rond kinderdialoog.

Reageren is niet mogelijk