Dialoogbegeleiders gezocht

Wil je een dialoog begeleiden en ben je getraind in de methodiek van Nederland in Dialoog? Klik op de dialogen hieronder en meld je aan!

Wil je je voorbereiden? Andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen of een thema onderzoeken?
Kom naar het Dialooghuis Maliebaan 45 >>>
Bekijk ook het dialooghandboek en de materialen
>>>

Tournee Utregs Requiem

Woensdagavond 6 maart bereiden we ons in het Dialooghuis Maliebaan 45 voor op de dialogen met het Utregs Requiem. Wil je meedoen met de Requiemdialogen?  Schrijf je in als dialoogbegeleider en meld je aan voor het Dialooghuis van 6 maart.

Wil je als dialoogbegeleider/vrijwilliger een vrijkaart voor de premiere van 17 februari in Tivoli Vredenburg? Mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Dialooghuis Utrecht

Wil je een thema uitproberen, andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen met een kinderdialoog of dialoog in het Engels? Heb je vragen, goeie ideeën, plannen om de dialoog verder te brengen? Kom naar Dialooghuis Utrecht, de ontmoetingsplek voor dialoogliefhebbers! Iedereen is welkom, ervaren begeleiders, Engelstaligen en starters, jong en oud. Iedere eerste woensdagavond van de maand op Maliebaan 45.

Dialoog leren begeleiden?

Utrecht in DialoogWil je een dialoog leren begeleiden? Als je ervaring hebt als deelnemer aan dialogen en enthousiast bent geworden over de methodiek kun je zelf een dialoog leren begeleiden. Je start met het volgen van een training.

Meer over het begeleiden van een dialoog >>>
Komende trainingen >>>
Komende dialoogtafels >>>

Verdiepingsworkshops

Wil je je kennis verdiepen? Schrijf je in voor de verdiepingsworkshop De Kunst van het vragen stellen.

Wil je kennis maken met andere vormen van dialoog, Schrijf je in voor een dialoogworkshop met Kees Voorberg, speciaal voor dialoogbegeleiders die zich willen verbreden en verdiepen.

Op de hoogte blijven?

Heb je passie voor dialoog, ben je een echte liefhebber? Blijf op de hoogte van het Dialooghuis, trainingen en workshops voor dialoogbegeleiders en coördinatoren via de nieuwsbrief van het dialoogcentrum. En volg ons op LinkedIn en Twitter!

Dialoogbegeleiders verwelkomen we ook graag in de facebookgroepen van dialoogbegeleiders en rond kinderdialoog.

Reageren is niet mogelijk