Dialoog Hogeschool Utrecht

schermafbeelding-2016-10-11-om-22-44-24Op dinsdag 8 november  organiseert de Hogeschool Utrecht Faculteit Educatie een dialoogbijeenkomst voor studenten, docenten van de Hogeschool Utrecht en andere Utrechters, jong en oud. De dialoogbijeenkomst vindt plaats in het kader van de Week van de dialoog en heeft als thema Respect. Zin in een verdiepend gesprek? Je bent van harte welkom! Dinsdag 8 november van 16:15 uur tot 18:30 uur op Padualaan 97, 3584CH Utrecht. Deze dialoogtafels zijn inmiddels VOL.

Respect

WP_20151103_018(2)Hogeschool Utrecht zet zich in voor een positief leerklimaat waarin studenten en docenten respectvol met elkaar omgaan.  De Faculteit Educatie gaat daarom in de week van de dialoog met studenten, docenten en stadsbewoners in gesprek over het thema Respect. Wat betekent respectvol met elkaar omgaan? Waar kom je elkaar tegen en ervaar je respect? Hoe toon je respect en ga je respectvol met elkaar om als het spannend wordt? In een dialoog delen we ervaringen, dromen en wat we kunnen doen om die droom te realiseren. De dialoogtafels worden begeleid door getrainde gespreksleiders.

Week van de dialoog

q-y5y7oDe Week van de Dialoog is een jaarlijks terugkerend landelijk initiatief. De Week van de dialoog vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 13 november en heeft als thema Respect. Er zijn dialoogtafels op diverse plaatsen en tijdstippen in de stad Utrecht. De tafels worden georganiseerd door bewoners(initiatieven) en maatschappelijke organisaties. Door met elkaar te praten leren we elkaar beter kennen, en komen we erachter wat we belangrijk vinden in onze stad, onze buurt, op school, in sport en spel, op ons werk en in ons dagelijks leven. Zo kunnen we beter met elkaar samen leven, wonen en werken in Utrecht.

Meer

Aanmelden
Wat is een dialoog
Week van de Dialoog
Agenda dialoogtafels

Reageren is niet mogelijk