Deel jouw verhaal!

Met de Week van de Dialoog 2020 nog vers in het geheugen, willen we jou graag bedanken voor je deelname. Het lijkt ons geweldig om de mooie ervaringen die we samen hebben opgedaan te bundelen in een mooie compilatie.

Ben je ook zo geraakt door de verhalen? Of ben je geïnspireerd geraakt door verschillende ideeën? Dan vragen we jou om dit met ons en anderen te delen!

Waarom meedoen?

We merken dat er nu, door de huidige coronacrisis, meer behoefte is aan contact en dialoog. Door jouw verhaal, ideeën of ervaringen te delen, kun je anderen inspireren om ook hun verhaal te vertellen!

Hoe kan ik meedoen?

We vragen je om een filmpje of podcast (geluidsfragment) op te nemen van maximaal 3 minuten en dit te mailen naar info@utrechtindialoog.nl. Vertel hierin wat jij wilt delen: jouw verhaal of jouw ervaring met de dialoog, een mooi dialoogmoment dat je is bijgebleven of iets anders over dialoog. Leef je uit!
Als je liever eerst met ons overlegt, neem dan gerust contact met ons op.

Wat doen wij met de inzendingen?

Met de ingestuurde verhalen maken wij een complete video en publiceren wij deze op ons YouTubekanaal en onze website. Uiteraard krijg je deze eerst nog te zien en publiceren we niets zonder jouw toestemming!

Bekijk hier video’s en verhalen van andere deelnemers ter inspiratie >>>

Reageren is niet mogelijk