7 november: Contact in Oost

NaamloosOp dinsdagmiddag 7 november 2017 organiseren de studentenvereniging Town & Gown en Podium Oost een dialoog  in het University College met decaan prof. dr. James Kennedy, wethouder Kees Diepeveen, buurtbewoners en studenten. Voorafgaand aan de dialoog is er een mooi voorprogramma met een wandeling, lunch, culturele activiteit en sprekers. Je kunt je hier aanmelden.

Week van de dialoog

Week van de dialoogDe dialoogbijeenkomst vindt plaats  in het kader van de Week van de Dialoog, thema Samen verder. Wethouder Kees Diepeveen en prof. dr. James Kennedy, decaan van University College Utrecht leiden het dialoogprogramma in met een schets van hun ervaringen en visie op het thema samen verder, de inclusieve stad, dialoog en contact. Voorafgaand aan de tafelgesprekken inspireren  Lida Kooter van de dialooggroep Podium Oost en studenten van het University College ons met hun ervaringen met Contact en dialoog in Utrecht Oost. Vervolgens gaan we aan tafels van 6 tot 8 personen in gesprek over het thema Contact.

Welkom aan tafel

Iedereen die mee wil praten, en zijn ervaringen wil delen is hier van harte welkom. Buurtbewoners van Utrecht Oost, ouderen, werkenden, jongeren en studenten. We starten om 12:30 uur met een wandeling door de wijk van Podium Oost naar University College. Om 13:30 uur ontmoeten we elkaar bij de lunch met aansluitend het voorprogramma en de tafelgesprekken.

Programma

deel-droom-en-doe112.30-13:30: Wandeling vanaf Podium Oost naar University College Utrecht
13:30: Inloop, lunch en welkom op University College
14.15: Voorprogramma inclusieve stad, dialoog en contact
– prof. dr. James Kennedy, decaan
– Kees Diepeveen, wethouder zorg, cultuur en wijken
– Leo de Winter, student University College
– Lida Kooter, dialooggroep Podium Oost
15:00: In gesprek aan de dialoogtafels, thema Contact
17:00: Gezamenlijke oogst
17:30: Afsluiting

Thema Contact

We gaan aan tafels in gesprek over het thema Contact. Wat voor contact wil jij met de rest van de stad? Wat voor contact wil je met je buurt, je vrienden, en je familie? Wil je contact met mensen die heel anders zijn dan jijzelf? En ben je tevreden met het contact wat je nu hebt? Over dit soort vragen zal het gaan op dinsdag 7 november tijdens de dialoog bij University College Utrecht.

Waar?

townandgown12:15 uur: verzamelen voor wandeling bij  Podium Oost: Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ, Utrecht.
13:30 uur: lunch University College Utrecht, begane grond Newtongebouw, Campusplein 1, 3584 ED, Utrecht.
Bij de Receptie in College Hall kun je eventueel de weg vragen naar het Newtongebouw.

Meer

Aanmelden 
Wat is een dialoog
Programma Week van de dialoog
Samen wonen in verband, dialoog Podium Oost, 7 november van 10-12 uur.
James Kennedy
Town & Gown
Zorgdialoog Podium Oost

Reageren is niet mogelijk