Community Builder Wijkdialoog

Utrecht in Dialoog zoekt een online community expert om dialooggemeenschappen van Utrechters in wijken te versterken. Vind je het leuk om verschillende Utrechters, jong, oud, nieuw en mensen met verschillende achtergronden met elkaar te verbinden? Draag je graag een steentje bij aan de Utrechtse samenleving? Vind je het leuk de wijk, stad, bewoners en organisaties te ontdekken en leren kennen? Misschien is deze vrijwillige functie iets voor jou!

De functie

Je betrekt diverse Utrechters bij de voorbereiding en begeleiding van wijkdialogen. Utrechters die een dialoog willen organiseren rond een actueel thema, die met elkaar in gesprek willen, verschillende perspectieven willen verkennen en online dialogen willen begeleiden. We maken hiervoor gebruik van Laposta, Facebook, LinkedIn, Twitter, Insta, whatsapp, e-mail, Hootsuite, YouTube en nieuwsbrieven om contact op te bouwen en te onderhouden met dialoogliefhebbers en wijkbewoners en betrokkenen.

Je taken

  • de community van Utrechters die betrokken zijn bij dialoog versterken en uitbreiden in persoonlijke contacten en online, te beginnen bij de wijkdialogen
  • actieve deelname en betrokkenheid stimuleren in de voorbereiding van evenementen en activiteiten, en in het delen van opbrengsten via social media
  • betrekken, begeleiden en stimuleren van dialoogbegeleiders en tafelorganisatoren, ook in  de communicatie

Jouw profiel

Je bent thuis in online community building en hebt hart voor dialoog. Je vindt het leuk om verschillende Utrechters met elkaar te verbinden en bent sterk in communicatie. Je vindt het leuk om wijknetwerken in Noordoost, Leidsche Rijn en Lunetten op- en uit te bouwen, bewoners, initiatieven en organisaties actief te betrekken, te verleiden om mee te doen. Je kan zelfstandig en samen werken en woont in Utrecht. Je wilt/kunt 8 uur per week inzetten voor Utrecht in Dialoog gedurende minstens een half jaar.

Ons aanbod

– een boeiende functie bij een organisatie die er toe doet
– een uitgebreid netwerk van betrokken Utrechters/organisaties
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– coaching in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
– training en vergoeding van onkosten

De functie kan flexibel worden ingevuld en is geschikt voor studenten, trainees, starters en werkzoekenden die zich heroriënteren, werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. Een functie als trainee of stageplek behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Kijk op de website voor meer informatie. Interesse? Sluit je aan bij een dialoog om kennis te maken en neem contact op!

Reageren is niet mogelijk