Community Builder

Utrecht in Dialoog zoekt een online community expert om een online gemeenschap van Utrechters te bouwen en versterken. Vind je het leuk om verschillende Utrechters, jong en oud en mensen met verschillende achtergronden met elkaar te verbinden? Draag je graag een steentje bij aan de Utrechtse samenleving?

De functie

Je betrekt diverse Utrechters bij de voorbereiding en begeleiding van dialoogbijeenkomsten. Utrechters die een dialoog willen organiseren rond een actueel thema, die met elkaar in gesprek willen, verschillende perspectieven willen verkennen en online dialogen willen begeleiden. We maken gebruik van online dialogen, mailings, Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, whatsapp, e-mail, Hootsuite, YouTube en nieuwsbrieven om contact op te bouwen en te onderhouden met dialoogliefhebbers.

Je taken

  • de community van Utrechters die betrokken zijn bij dialoog versterken in persoonlijke contacten en online
  • actieve betrokkenheid en deelname stimuleren in evenementen en activiteiten, ook via social media
  • betrekken, begeleiden en stimuleren van dialoogbegeleiders en tafelorganisatoren, ook in  de communicatie

Jouw profiel

Je bent thuis in community building en hebt hart voor dialoog. Je vindt het leuk om verschillende Utrechters met elkaar te verbinden en bent sterk in communicatie. Je kan zelfstandig en samen werken en woont in Utrecht. Je wilt je 8-12 uur per week inzetten voor Utrecht in Dialoog gedurende een half jaar.

Ons aanbod

– een boeiende functie bij een organisatie die er toe doet
– een uitgebreid netwerk van betrokken Utrechters/organisaties
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– coaching in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
– training en vergoeding van onkosten

De functie kan flexibel worden ingevuld en is geschikt voor studenten, trainees, starters en werkzoekenden die zich heroriënteren, werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. Een functie als trainee of stageplek behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Kijk op de website voor meer informatie over Utrecht in Dialoog en de Week van de Dialoog. Interesse? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Reageren is niet mogelijk