Communicatie talent

Kun je helder schrijven? Weet je hoe je verschillende doelgroepen kunt aanspreken? Vind je het daarnaast leuk om je ook met opmaak bezig te houden en heb je oog voor detail? Utrecht in Dialoog is per direct op zoek naar een communicatie talent voor het maken van onze nieuwsbrieven.

De functie

Utrecht in Dialoog verstuurt verschillende soorten nieuwsbrieven, in totaal zo’n 4 per maand. We werken met Laposta. Je zorgt elke keer weer voor een originele invalshoek om de activiteiten van Utrecht in Dialoog onder de aandacht te brengen. In een taal die Utrechters uit verschillende werelden aanspreken en begrijpen. Je zorgt ervoor dat de nieuwsbrieven compleet zijn, dat de opmaak er strak uitziet en dat ze op tijd verstuurd worden.

Jouw profiel

Je vindt het leuk om wervend te schrijven en hecht ook waarde aan de vorm/opmaak. Je bent goed in taal, kent Utrecht en kan zelfstandig werken. Je werkt zorgvuldig en hebt oog voor detail en planning.

We vragen een inzet van 4 tot 8 uur per week vanaf eind februari/begin maart. De functie is geschikt voor jong en oud, starters, stagiaires, reïntegreerders, pensionada’s en zinzoekers. De functie kan flexibel worden ingevuld, is ook geschikt voor mensen die zich heroriënteren, andersoortige werkervaring op willen doen en/of een netwerk in Utrecht op willen opbouwen. Het gaat om een vrijwilligersfunctie.

Ons aanbod

– een boeiende en verantwoordelijke functie bij een organisatie die er toe doet
– een groot netwerk van betrokken Utrechters/organisaties
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– training en vergoeding van onkosten

Meer weten?

Kijk op de website voor meer informatie over Utrecht in Dialoog. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact met ons op en/of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Reageren is niet mogelijk