Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zijn wie je bent

di 12 juni 2018, 10:00 - 12:00

Op dinsdag 12 juni is er in Podium Oost een dialoog met als thema Zijn wie je bent. Deze dialoog vindt plaats als proloog op het Midzomergrachtfestival.
De bijeenkomst vindt plaats in in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Iedereen is hier van harte welkom!

Zijn wie je bent

zijn wie je bentIn juni viert Utrecht tijdens het Midzomergracht Festival seksuele diversiteit en gender diversiteit. Een goed moment om samen in gesprek te gaan over ‘zijn wie je bent’. Wanneer kan jij jezelf zijn, ook al pas je niet helemaal in de norm? Wat doet het met je? Wat is er voor nodig? Door naar elkaar te luisteren, ervaringen en dromen te delen worden verschillen en overeenkomsten zichtbaar. Met als effect meer oog voor elkaar, voor kwetsbaarheid en meer ruimte en waardering voor verschillen in de manier waarop we leven en liefhebben.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Meer

Elkaar zien in alle kleuren
Podium Oost in Dialoog 2018
Podium Oost

Gegevens

Datum:
di 12 juni 2018
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Podium Oost
Oudwijkerdwarsstraat 148
Utrecht,
+ Google Maps