Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Buiten je Bubbel

zo 11 augustus 2019, 14:30 - 17:00

Wat gebeurt er als je buiten je eigen bubbel treedt? Als je met mensen in gesprek gaat die heel anders zijn, denken, voelen, in andere werelden leven? Hoe kom je echt in contact met mensen buiten je bubbel? En waarom leven we zo graag in bubbels? In deze workshop vertelt Brigitta van Dijkhuizen over de aanpak van haar HKU-afstudeerproject Buiten Het Kader met Fotodok en Utrecht in Dialoog. Over haar zoektocht, dialoogontwerp, wat het opleverde en wat ze ervan leerde. En we delen onze eigen ervaringen met buiten je bubbel treden, en natuurlijk onze dromen en wat we gaan doen om die te realiseren. Iedereen is van harte welkom.

Buiten je bubbel

In de workshop Buiten je Bubbel maken we kennis met de aanpak van Birgitta van Dijkhuizen, met elkaar en betrokkenen bij Utrecht in dialoog. We starten met een introductie op het denken in bubbels/hokjes en het verhaal van Brigita: Buiten Het Kader. We verkennen onze bubbels/hokjes en hoe we zelf buiten onze bubbel treden, delen ervaringen en dromen. We verdiepen het thema Buiten je bubbel, ook als voorbereiding van de Week van de Dialoog in november.

De workshop is bedoeld voor dialoogliefhebbers, die buiten hun bubbel op onderzoek willen, overwegen om mee te doen met de Week van de dialoog. Dit jaar is het thema Ontdek De Ander. In de workshop doe je ideeën op hoe je het thema Buiten je bubbel (waarderend) kunt onderzoeken. We werken volgens de principes van de waarderende dialoog. Heb je zelf een gedicht, video, beeld of tekst dat anderen kan inspireren om buiten je bubbel te treden? Stuur een mail naar info@utrechtindialooog.nl.

Meer

Buiten het Kader
Wat is een dialoog
Een dialoog organiseren
Week van de dialoog
Download, print en deel de flyer

Gegevens

Datum:
zo 11 augustus 2019
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps